Мили момичета, много силно ви прегръщам и много ви обичам всичките! Добре, че сте ми вие да ми давате сила. Исе, kriska, denis, petqst, Вив, Раши, Цигу, Гардже, Стинче, джиджи, Снежи, Надежка, pimpa, fibs, Маринка, Жаси, дано да не пропускам някого, силно гуш от мен! Невероятни мацки сте, нали знаете!
Ето новините след прегледа: в сууупер ранна бременност съм, слава богу е вътрематочна, обаче дали ще я бъде, още е твърде рано да се каже. Ще чакаме, каквото такова. Сега трябва много сериозно да съм намаляла темпото, да се пазя от грипа, да продължавам с аспирин протекта и да почна утрогестан. Утре сутрин първа работа проверка на хормоните на щитовидната, казвала съм ви, че антителата (ТАТ) са ми много над нормата. Вероятно пак правят мизерии. Можело да се наложи да вливаме имуновенин (това последното ме озадачи, та сега ще чета по темата, защото знам, че той е при повишени НК клетки, пък моите са даже под нормата). Такива ми ти работи, чакаме. И аз минавам в отбора на търпеливите, в който виждам, че Цигу е наша първа гордост.
kriska, няма страшно с фоликулчетата, ще се пукнат, ако трябва и с прегнил. Как си с физическата активност, нали знаеш, че помага в тeзи случаи?
Crow, питаше за лигавицата ми преди забременяването, тъничка беше, 6,8 мм на 13 ден (1 ден след овулация). А прогестеронът беше много хубав, в горни граници.
Стискам много палци за всички НЕчакащи! Да не сте посмяли да я пускате вещицата в тази темичка!
Добре дошли на новите момичета и да не се задържат дълго!
Целувам ви всичките! Още веднъж много ви благодаря за подкрепата, какво бих правила без вас!