0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
За моето второ ИКСИ-II част
« -: Април 25, 2006, 10:29:30 am »
Та както някой от вас знаят моят опит завърши на 10 ден след трансфера с много силно кървене , което продължи 3-4 дена и отрицателен тест на 14 ден.Горе- долу бързо преживях поредния неуспех , започнах сутрин да бягам , да ходя на зала (нали все пак лято идва :lol: ) , на солариум си ходих , смених си прическата и цвета на косата.След седмица обаче пак ми дойде, имах кървене два дена само , след 3-4 дена пак.Притеснена от това ми ненормално състояние, си хванах чантичката и отидох на лекар и оооооо чудо "Та ти си бреманна казва лекаря"- "Не не съм"- казвам аз. "Бременна си в 5 г.с. " и ми показва малката точка на монитора.Аз не можех да кажа и дума.Стоя на магарето около минута и ни чувам ,ни виждам.По едно време казвам "Трябва да има още един плоден сак, потърсете го :lol: , човек в такова състояние само такава тъпотия може да изтърси :wink: Да ама го няма другия.Тръгвам аз от кабинета , по-щастлива от мене няма , вървя по коридора и плача от радост.Минавам през аптеката и купувам 2 теста (нали съм си Тома неверни), за секунди се появява втората черта.Обаждам се на следващия ден до Варна , за да им съобще хубавата новина.Викат ме на преглед след 3-4 дена.Учудени са и те от моето "Чудо".На 4 ден съм кацнала вече на 7 етаж на Ин витро центъра във Варна.Влизам за прегед , виждам отново малката точка , но щастието и радостта ми бяха до там-не трябва да е 5 а 6г.с. , не трябва да е плоден сак , а ве4е ембрион , трябва да се чуят пулсации , а не се чуват :cry: Размера си е същия какъвто си беше преди 4 дена и с милиметър не е помръднал.Викат ме на 3 май на преглед пак  и те се надяват радостта ми да не е кратка)Ама 3 май е далече много , броени дни минават бавно , та вчера аз пак се озовавам на поредния преглед (4 дни след последния) и картинката е отново същата , същите размари , същата форма.Сега се моля да ми дойде , че да не ме кюретират :( Та така мили момичета , това беше моето Великденско чудо , независимо, че радостта ми беше само за 3 дена ,щастието , което изпитах не го бях изпитвала никога.Разбрах какво е да си наистина щастлив.Сега когато си поплаквам , че съм  загубила бебчо и както се сетя за какви глупости съм ревала и съм се тръшкала направо ми става смешно.Но такъв е живота , това което не ни убива ни прави по-силни.
« Отговор #1 -: Април 25, 2006, 10:46:36 am »
Тигра  :( , съжалявам за това което си преживяла! :(
Но много ми харесва, че звучиш оптимистично. Желая ти съвсем скоро да усетиш отново същото това щастие и радост, които си изпитала! Горе главата, радвай се на пролетта, бъди смела и силна!  :bighug:
*
« Отговор #2 -: Април 25, 2006, 10:52:36 am »
Мила Тигра, напълниха ми се очите! Толкова много съжалявам :cry:  :cry:  :cry: Нямам думи, но гледай откъм не толкова черната страна, значи все пак при теб става, дори с тази зверска хиперстимулация. Значи ембриончетата са читави, значи организма ти е супер, значи, че всичко следващия път ще бъде наред!!! Много те прегръщам и моля те настоявай и следи следващия път колко инжекции ти бият,  и да не е Прегнил, не позволявай пак да те изстрелят в облаците!!!! Сега се успокой и уверено напред, нищо на този свят не се случва случайна, не е бил сега момента, но е знак , че нещата ще станат, сигурна съм в това :flower:
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
« Отговор #3 -: Април 25, 2006, 11:00:05 am »
Tigra, искрено съжалявам...  :(  Надявам се, да продължиш да мислиш все така позитивно и да съхраниш онази искрица живец, която не ни спира пред такива тежки изпитания и която, мисля, че усещам в това, което си написала. Пожелавам ти при следващия опит онова така описано от теб "усещане за щастие", да не те напуска повече.  :balk_21:
*
« Отговор #4 -: Април 25, 2006, 11:12:53 am »
Извинявам се, в постинга си исках да напиша Пурегон, а не Прегнил :oops:
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
« Отговор #5 -: Април 25, 2006, 11:20:21 am »
Тигра, положителните сигнали са налице, скоро трябва да стане и всичко да е ОК! Късмет, Миличка :D
Благодаря ти, Бени!

*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #6 -: Април 25, 2006, 11:22:15 am »
Искренно съжалявам за загубата, въпреки че още нищо не сигурно.
Желая ти в най-скоро време да изпиташ отново тази неописуема радост и то не за 3....а за 300 дни.
Бързо възстановяване и много сили.

« Отговор #7 -: Април 25, 2006, 11:24:36 am »
Горе главата, миличка!
Нали знаеш, че на всички ни са дадени изпитания, през които трябва да преминем,  но трябва никога да не се отчайваме и да продължаваме напред!
Прегръщам те силно!
« Отговор #8 -: Април 25, 2006, 11:32:48 am »
Tigra,

едва ли е голямо утешение, но не можеш да си представиш колко добре те разбирам. Днес ще ходя на преглед да се види дали съм се изчистила хубаво след като миналата седмица направих спонтанен аборт. Ако не - кюретаж!  :cry:

И моето Великденско чудо беше "чудо за три дни"

Но и на нашата улица ще изгрее слънчице!

Поздрави,
Рони

:babydust:
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #9 -: Април 25, 2006, 11:35:57 am »
Тигра, ще стане много скоро, не се отчайвай!!! Стискам ти палци от все сърце!!!

*
« Отговор #10 -: Април 25, 2006, 12:07:41 pm »
Мила Тигра, много съжалявам за това което ти се е случило  :cry:
Аз те познавам като силно и смело момиче и знам, че успехът ти няма да закъснее. Стискам палци нещата да се оправят
Мисля, че е крайно време да ми дойдеш на гости  :wink:
« Отговор #11 -: Април 25, 2006, 12:28:39 pm »
Tigra, съжалявам! :cry:
« Отговор #12 -: Април 25, 2006, 12:51:16 pm »
Съжелявам за случилото се, но съм сигурна че следващият път всичко вече ще е наред и тогава ще изпиташ пълното щастие :crossfingers:
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
« Отговор #13 -: Април 25, 2006, 12:58:36 pm »

Съжалявам за лошите новини Тигра.Надявам се,че щом е станало веднъж,няма начин да не стане втори път.Желая ти късмет и силна воля оттук нататък.
« Отговор #14 -: Април 25, 2006, 13:31:39 pm »
Миличко Тигърче, сигурна съм, че скоро ще бъдеш отново бременна, за цели 9 месеца! :balk_21:
« Отговор #15 -: Април 25, 2006, 14:43:49 pm »
Ех, мила, много ми е  :cry:
Ще стане, вярвай. Гуш!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #16 -: Април 25, 2006, 15:01:21 pm »
Много съжалявам  Тигра.
Пожелавам ти много скоро да си имаш едно хубаво бебче.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #17 -: Април 25, 2006, 15:53:38 pm »
Тигра, много съжалявам мила  :cry:
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #18 -: Април 25, 2006, 16:25:45 pm »
Искрено ти съчувствам миличка! Кураж! Ще изгрее слънце и на твоята улица.
*
« Отговор #19 -: Април 25, 2006, 16:39:34 pm »
Благодаря ви момичета , толкова сте мили всички.Само Вие и човек сблъскал се с нашите проблеми може да разбере как се чувствам.Пожелавам на всички ви тука да изпитате това щастие ,което изпитах ,но за 9 месеца :bighug:
А Миси тебе ще те посетя в най-скоро време,но трябва първо с доц.Конова да говоря ,защото не знам дали тази бременност и това ембрионче ,което се намира все още в мене няма да се отрази по някакъв начин на изследванията , а ако каже ,че няма още другата седмица ще съм ти на гости :lol: