0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро и от мен. Аз също много бих искала да видя снимките. Може ли да ми кажете как?
П.П. Не мога да разбера, защо понякога не ми публикува отговора  osi_10
*
ама аз искам и да папам  :oops: http://www.legalworld.bg/showimg.php?filename=d446x335_16947.jpg , a може и това http://fema-bg.com/imc/musli.jpg
Е, това вече ми намирисва на нещо  :ask: :ask: :ask:
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Re: Нова седмица дойде, да я напълним със чертl
« Отговор #122 -: Ноември 11, 2009, 08:45:45 am »
Добро утро,момичета!
Благодаря за чайчето и кафенцата.

Честит празник на всички,днес се почита Св.Мина,който е покровител на семейството.
« Последна редакция: Ноември 11, 2009, 10:29:05 am от radosttinka »
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Цитат
Е, това вече ми намирисва на нещо   
да- на хамбургери  :lol: :lol: :lol: пресни са и не би трябвало да намирисват, ама ако искате други ще направя!  :lol: :lol: Петееее носът ти явно те лъже  :bighug: иначе никак не е лошо като идея-много бих и се зарадвала!!!
*
Добро утро  :D
Мерси за кафенцето  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
ама аз искам и да папам  :oops: http://www.legalworld.bg/showimg.php?filename=d446x335_16947.jpg , a може и това http://fema-bg.com/imc/musli.jpg
Е, това вече ми намирисва на нещо  :ask: :ask: :ask:
И на мен,ама отпределено не е от хамбургерите или мюслито. :lol:
Да ви кажа,и аз съм все гладна,ама си знам,че е от Дуфастона.Дано пък с Анизката се изненадаме приятно. :crossfingers:
Криска ,и за теб палчета,ти вървеше 2 дни след мен.Ха,дано! yahoo_17

Честит празник на всички,днес се почита Св.Мина,който е покровител на семейството.
И освен това предпазва от всякакви беди и нещастия.Дори успях да ида на църква,като не пропуснах да запаля свещичка за всички Ви! yahoo_33
Радост,все ще ти казвам колко мило,че си сложила сините щъркелчета,ама и на розово ще се зарадвам,само да дойде..! :)

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

anizi

• 1806
Аз все се опитвам да пазя накакви диети заради Дуфастона, заради противозачатъчните, заради килцата които качих докато се опитваме да бебеправим и поради тази причина съм все гладна /за съжеление гладна и дебела/  :oops: какво беше....това, че сме на диета не ни пречи да разглеждаме менюто!!! Хапват ми се много неща ама все се ограничавам!
Мамче стискам ти много палци "предколедно" да ти е чудото  yahoo_17
Криска и на теб  :crossfingers:
Абе няма да ви изреждам поименно-на всички ви стискам палци /и на себе си също/  :bighug:
Добро утро :D

Току що си взех дозата от кафенцата :lol: и се мятам да работя :wink:

Радост,все ще ти казвам колко мило,че си сложила сините щъркелчета,ама и на розово ще се зарадвам,само да дойде..! :)
Мамче, сини, розови, и от двете :wink: нищо няма да върнем само да долетят при нас :D

Анизи този галд всяка сутрин  osi_10 и мен взе да ме замисля :D

Момичета, който не е виждал албумчето още и няма паролата да ми пише на ЛС да му ги пратя, де не пълним темата само с такива въпросчета :)
« Последна редакция: Ноември 11, 2009, 09:21:43 am от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

anizi

• 1806
Ами какво повече да кажа, освен, че много ще се радвам да мога скоро да ви зарадвам с такава прекрасна новина! Ще съм ви благодарна да ми стискате палчета! :bighug:
*
Стискаме, стискаме, и пак стискаме!  :D
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ха дано!
:bighug: :bighug: :bighug:
Охоооо петенце честита ти лентичка за непушач,дано времето напредва там,и ти с лекота да минеш през всичко  :D
 Момичета аз зех да се отчайвам вече,абе пуснах темичка за мнения за док.Сариев от майчин дом в варна и никой не е писал  8O ,ужасссс или няма пациентки този човек,или не са доволни и нейскат да ми кажат  :( :( :(
 Радос сори за спама ,няма да се повтаря  :oops:
« Последна редакция: Ноември 11, 2009, 09:53:32 am от Мonkey :) (iskra.p.dimitrova) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Добро утро и от мен!
Анизка - мирише ама много!!! :crossfingers:
Днес имам имен ден /казаха по радиото/!
Да ви почерпя!

Честито на всички именници!
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Anizi миличка стискам палци!

Мамче а дано и при теб има изненада!

Аз цяла нощ не спах  :? и отгоре на всичкото сънувах че има двустранна непроходимост и на двете тръби  8O

Днес наистина е хубав ден и който може нека запали една свещичка.

Упсешен, слънчев и усмихнат ден на всички  :wink:

Ние свършишме с ловуването и може да ме преместите за между 18ти - 22ри
« Последна редакция: Ноември 11, 2009, 10:06:51 am от kriska »
*
Добро утро и от мен. viki_vat  - да си жива и здрава и сбъдване на най съкровенните мечти. Анизи -  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Аз съм ваканция и ще ви наглеждам
Успешен ден
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Здравейте момичета  :D
Вики честит имен ден мила да си жива, здрава и много щастлива.Весел празник.
Анизи  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Приятен ден от мен.
*
Охоооо петенце честита ти лентичка за непушач,дано времето напредва там,и ти с лекота да минеш през всичко  :D
Ха, Благодаря за пожеланията! Ще те гоняяяяяяя :D
Викс, Честит имен ден! Жива и здрава и скорошно сбъдване на най-съкровенното ти желание!
« Последна редакция: Ноември 11, 2009, 10:27:51 am от radosttinka »
Еми айде на здраве  :drunk: за наща viki_vat ,бъди жива,здрава и скоро многоооо бременна  :wink: :bighug:
Петее дано не ме стигнеш  :wink: ,че лошо тогава хаахахаах
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Viki vat Честит имен ден и от мен да е живо и здраво името ти и да се сбъднат най-  съкровенните ти мечти :balk_16:
*
Честит имен ден,Вики!
Да си носиш името със здраве!Желая ти сбъдване на мечтите!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Честит имен ден Вики! :drunk: Няма да казвам какво най силно ти пожелавам. :wink: :crossfingers:

Аз слагам в съмнителните - Мамчо, Анизка, Петя и Криска. Пък да видим от къде ще изкочи зайчето. :pipy_longstocking: :cul2: :pipy_longstocking: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
А за другите - за ловуващите - знаете на Исето рецептата, кекс до дупка( или успешна лекарска помощ  ylinfant), за Нечакащите(слагам и себе си в това число  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
П.п Мамчо - мерси за свещичката дето си я запалила за нас! На мене понякога тука много ми липсва, че не мога да отида на църква, по точно не че не мога, но тука са доста различни от нашите. :youwoman:
« Последна редакция: Ноември 11, 2009, 10:35:17 am от radosttinka »
<br />[/url][img]http://ticker