0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пете, премествам те веднага :wink:
Даже мисля, че е време и аз да се преместя в ловуващите вече :lol:

Мауменке, ти тука хвърли бомбата направо, отивам и аз да търся графиката на Криска да хвърлям едно око :wink:
Крис стискаме палци :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
radosttinka ей миличка, бегай да лолувате  :pleasantry: osi_19
Крис, аз вчера й гледах графиката и бая се замислиш, ама видях че датата й за М е утре и затова не посмях да кажа само съм с  :crossfingers: и чекам....
Хайде на ловуващите успех, а на очакващите да видят  :bfp: :goodluck:
P.S. и мен може да ме сложите при оакващите на 22.11  :bighug:
*

Момичета, някой има ли новини от Дениса ? Как е ? В болница ли е или у дома ? Моля, ако някой се чува с нея - да й предаде, че не спираме да я мислим и да се молим за бързото и физическо и психическо възстановяване.

Лека вечер на всички ви !
На три пъти и набирам телефона и затварям! Вчера й написах СМС. Знам, и вярвам че ако съм могла да й бъда от помощ щеше да се обади. Утре мисля да събера сили да й звънна. Надявам се, че вече си в къщи и поне физически да е по-добре!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
Анмарче, като имаш новини драсни едно редче. Дано всичко е минало ок, колкто и трудно в този момент да може да се имери това "ок". Милата Дениска :(

radosttinka ей миличка, бегай да лолувате  :pleasantry: osi_19
Надявам се по-късно да ме огрее, че сега има мач  :wink:, а тогава каквото и да правя няма даже да ме забележат ( както онази реклама дето я дават по ТВ същата работа сме  :D )
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Ах ти Маймуно с маймуните  :lol: ...
Много клюкарстваш нещо  :wink:
Мацки спокойно, няма нищо при мене. Знаете че моите фоликули не се бяха спукали и предполагам и заради това ми закъснява. Ще изчакам още някой друг ден и ако не дойде онази гад отивам доки да предписва нещо за предизвикване.

Ооооо забравих да ви се похваля  :lol: Вече си имам кухня и съм много доволна!

Айде лека вечер от мен на всички!
*
Добро утро, милички!
Днес аз съм от ранобудните, но то е защото ще пътувам, а не че нещо  :D :D :D
Да ви приготвя софрата, а вие като се наспинкате ще си правите компаниика!  :D
Заповядайте:

Криска, честита ви кухня!
Лек ден момичета! :D
*
Добро утро!Хоп първа на трапезата.Петенце,благодаря за нея. :D И лек път!
Добре дошла на moniks_s! :welcome: Ех,че много нови попълнения тази седмица.
Успех на всички ловуващи и да се похвалите скоро! :crossfingers:
Очакващите,да не се спотайват,а да вадят  :bfp1:
Силно се надявам Дениска да е малко по-добре.Пращам й цялата си положителна енергия! :hug2: yahoo_17
Хубав ден на всички!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
Добро утро и ое мен едвам  се навдигнах от лелото !
Петя мерси за кафенцето и закуската!
Лек ден на всички!
[/url]
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Добро утро слънчица. Петич веднага се мятам на кафето. :P Остават ми още днес и утре да работя и после имам 3 дена почивка! Ура. Само да не ги прекарам в чудене... :oops:, това е най трудния период, малко преди М за всяка от нас. В момента не смея и да кихна и всяко придърпване някъде ме шашка. Знаете как е. Засега удържам фронта и благодарение на вас. Знам колко положителна енергия идва. :bighug: :crossfingers: :bighug:
Честито на Лиска! Голям герой, много щастие заедно им пожелавам.
Има ли някой новини за Деница?
Наистина много нови момичета - успех и на вас! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Криска - абе ще излезе едно зайче, ама ще видим. :wink: :pipy_longstocking:
Лек ден на всички! yahoo_17
<br />[/url][img]http://ticker
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Добро утро момичета.
Пете,ти пак ли ще пътешестваш , лек път тогава и мерси за закуската. :D
Stertje  :crossfingers: yahoo_17 да не пада температурата и да ни зарадваш скоро.
Криска, то не се знае доктора какво ще предписва като отидеш,айде дано да не е за предизвикване,а за  :babyflips: :crossfingers:
Лек и усмихнат ден.
Добро утро и от мен бандааа  :D
 Крискааааа ,Крискаааа хохохохохохох..... а даноооо.Остави ти док. какво бил казал слушаи спец маймуните какво ти казват пък и док. не е щъркел та да знае а ние всички тука смеееее  :wink:,миличка стискам ти палчета да излезне едно двучертичково чудо тея дни :P ( и на всички разбира се )
 Оооооо и с тая нова кухня ред ти е да ни направиш една вкуснаааа закусчица.
 Петенце мерси за софрата  :D
 Радостттт разбридвате ли чершафчетата с мъжаааа  :D :D :D
 На всички спокоен ден.
 За Дениска силни прегръдки дано е по добре  :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Добро утро и от мен!  :D Мого ми се спинка!
petqst, много красива маса си ни подредила  :D Благодаря! Хубав ден!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Добро утро и от мен! Мерси и за кафенцето и за закусчицата и лек път ти желая!
Криска имаш и моите стиснати палци :crossfingers:
Добре дошли на новичките!!!
Стинка...сигурно още мишкувате из леглото
Дени  :bighug: който има новини за нея да не се скатава, а да драсне някой ред!!!
Хайде усмивки на всички ви пожелавам днес!
*
Добро утро мацкиии!!!
Пете благодаря ти за слънчевата закуска, Радостче стискам палци снощи да сте хванали  :D след мача, Стердж браво Т е още висока  :crossfingers: Денито  :bighug:, просто нямам думи
:goodluck: на всички и успешен ден
Добро утро :D

Анизииии аз даже вече работя на пълни обороти :wink:

Ама да ви разкажа...моя мъж вчера ми излезе с една луда теория, че децата се правили сутрин 8O :lol: и че всички така му били казвали....и снощи си легна и заспа. Ама нали много знае :wink: сутринта го събудих в 6.00 часа да прави деца :lol: :lol: :lol:. Така че,Маймуке, работим сериозно :wink:

Хайде лек и успешен ден на всички.

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Цитат
Ама да ви разкажа...моя мъж вчера ми излезе с една луда теория, че децата се правили сутрин   и че всички така му били казвали....и снощи си легна и заспа. Ама нали много знае  сутринта го събудих в 6.00 часа да прави деца
Стинка, един познат /след порядъчна почерпка/ взе да обяснява на моя мъж как се правели деца: Любов, Любов, любов....непрекъснато, по всяко време....ако не става-обади се на приятел! Аз питах, а с помощ от публиката не става ли?
Така че теории всякакви от всеки.... :jump12:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро.Мале,мале тук от сутринта сексуални теми се нищят а.Радостинче,сутрин ли,вечер ли когато му е дошла музата на човека,важното е да гепате яйцето.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Радостинче,сутрин ли,вечер ли когато му е дошла музата на човека,важното е да гепате яйцето.
Маринка и аз това му викам, ама упорит бе, хората така му били казали   :jump12:

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Радостинче,сутрин ли,вечер ли когато му е дошла музата на човека,важното е да гепате яйцето.
Маринка и аз това му викам, ама упорит бе, хората така му били казали   :jump12:
Ами освен вечерта да го изнасилиш,пък на сутринта по негово желание. :jump12: Честно да ти кажа и на мен така ми беше казала една приятелка,че бебета се правели сутрин,амаааааааа при нас как да стане като моя става в 4ч.,те и кокошките спят по него време.Вие пак сте по-добре в 6ч. :lol:

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Здравейте, момичета
При нас вече втора сутрин няма ток  :( , ей сега дойде и влизам да ви видя как сте  :)
Петя, лек път, мила и мерси за кафенцето  :wink:
И аз я мисля Дениска.....  :(
Радост, сутрин вечер, няма значение важно е желание да има и лова да е успешен  :lol:
Криска, честита ти кухня, ха дано скоро за трима да говиш  :D

Мен със сигурност няма да ме подмине вещицата, вече ми зацапва  :( ... така че вече чакам следващия лов  :lol: