Cambozzola благодаря ти за мнението , за мен то е много ценно.
Владимиров е доста методичен и се опасявам , че след този опит ще предложи донорски вариант , не че не го приемам но при положение, че имам що годе съхранена яйчникова функция ще ми бъде трудно да взема решение , но нека не избързвам.
Мила ised, без да съм медицинско лице, веднага бих възразила на такъв вариант. Първо - ти дори не си poor responder, според "дефиницията", която намерих из нет-а, когато се ровех заради себе си. За лошо отговарящи се смятат жени, които образуват по-малко от 5 фоликула и дават по-малко от 4 яйцеклетки след стимулация (аз бях с 6 фоликула и 5 яйцеклетки при стимулацията при Владимиров). 7 зрели яйцеклетки си е чудесен резултат, според мен - успешният ми опит беше с 5 извадени, 4 оплодени и 3 върнати.
Още повече, че опитът ти се е провалил заради непреживели ембриони, не е ясно, ако бяха върнати по-рано какво щеше да стане. На твое място бих поговорила с д-р Владимиров - да анализираме как си реагирала на стимулации преди, дали не се изпуска нещо (състояние на тръби, матка и т.н.), и да пробваме отново, но този път задължително с връщане на ембрионите на 3-ти ден, никакво чакане! Мен ме крепяха 1 бременност преди много години (когато бях ученичка) и после едно ЧХГ от 4 и нещо, което никой не признаваше дори за опит за имплантация. Смятах, че щом е имало раздвижване и е показало нещо различно от 0, значи имам шанс. По същата логика смятам, че шанс имаш и ти.
Желая ти успех, бързо възстановяване и кураж!