0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Много ми идва вече...
« -: Ноември 20, 2009, 20:13:48 pm »
МОЛЯ кажете какво мислите за тези стойности 362ЧХГ на 19.11.09 и 610ЧХГ на 20.11.09
след спонтанен аборт съм на 03.10.09 цикъл 22.10.09 който ми продължи малко по дълго от обикновено и предполагаема ОВ на 04.11.09г слаби две черти на теста. и положителен тест за бременност от 18.11.09г.на три дневно закъснение на 19.11.09 бледо розово зацапване и прием на фраксипарин, утрогестан,естрофем, веднага, но и болки и съответно близките ми се притесниха и аз и преглед в Токуда днес трябваше да ме приемат, но след като казаха, че не виждат нищо в матката, аз им казах, че предпочитам да отида за операция в Шейново... та от там се дигаме до Шейново последва преглед и ми казаха и показаха едно мъничко нещо което ми казаха че има шанс да си е плодния сак. Казаха, че не мислят,че трябва да ме приемат и на контрола в понеделник...та сега си мисля утре да отида ли да си пусна още едно ЧХГ така ще са минали 48 часа от първото. И още нещо имам течност в коремната кухина какво означава това...май наистина ще е извънматочна... аз имам само една тръба... :balk_146: :balk_146: :balk_146: :balk_80:

Когато да се откажеш, вече не е решение, половината път към успеха е изминат.
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Re: Много ми идва вече...
« Отговор #1 -: Ноември 20, 2009, 20:24:27 pm »
До колкото аз виждам хормона се удвоява, нали?
Най-добре пусни още едно чхг в понеделник и то ще си покаже, още повече, че започва да се вижда нещо на УЗИ когато хормона стане над 1000.
Успех!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #2 -: Ноември 20, 2009, 20:40:39 pm »
За съжаление това, че се удвоява правилно ЧХГ-то, не е доказателство, че бременноста е вътрематочна. Но при ЧХГ над 1000 наистина вече е редно да се види сакче, така че Бo1976, изчакай да се покачи ЧХГ-то и дано всичко е наред при следващият преглед.
 Успех !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #3 -: Ноември 20, 2009, 20:43:08 pm »
Бо според мен всичко е наред, рано е да се види нещо.Успокой се притеснението само може да ти навреди.Успех всичко ще е наред.
« Отговор #4 -: Ноември 20, 2009, 20:44:00 pm »
Най-добре пусни още едно чхг в понеделник и то ще си покаже, още повече, че започва да се вижда нещо на УЗИ когато хормона стане над 1000.
Успех!

Да така е, но защо ме наплашиха тези в Токуда така и още нещо кажете имам болка ако по седя по дълго права става по силна болката е тъпа и постоянна ниско, но леко в дясно и още нещо за разлика от миналия път сега нямам никаква болка в гърдите.МНОГО ми е притеснено даже отчаяно...
Благодаря Натали за вниманието :grouphug:

« Отговор #5 -: Ноември 20, 2009, 20:53:44 pm »
denisa и crow много Ви благодаря  :grouphug:

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #6 -: Ноември 20, 2009, 22:47:14 pm »
Успех!

Да така е, но защо ме наплашиха тези в Токуда така и още нещо кажете имам болка ако по седя по дълго права става по силна болката е тъпа и постоянна ниско, но леко в дясно и още нещо за разлика от миналия път сега нямам никаква болка в гърдите.МНОГО ми е притеснено даже отчаяно...
Благодаря Натали за вниманието :grouphug:
Единственото, което можеш да направиш е да чакаш. Зная колко е плашещо и отчайващо(поне за мен всеки път е бил такъв), и в понеделник ново ЧХГ и ако е над 1000 на УЗИ.
 И късмет да е там където трябва и да се развива.
« Отговор #7 -: Ноември 21, 2009, 20:40:18 pm »
Момичета днес бях при Владимиров и ... бременноста си е в матката или сиреч много поздрави на Токуда :bighug: :dance2: :dance2: :dance2:

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #8 -: Ноември 21, 2009, 20:45:29 pm »
Честито  :wink:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #9 -: Ноември 21, 2009, 21:04:19 pm »
Супер новина Бо видя ли всичко ще е наред а сега спокойно бременеене ти пожелавам и здраво хубаво сладко бебче на финала!
*
« Отговор #10 -: Ноември 22, 2009, 01:29:36 am »
Честито мила!
Много лека бременност ти пожелавам и здраво детенце!  :D
Супер новина! Трябва да се вярва! До дупка! :wink:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #11 -: Ноември 22, 2009, 09:57:40 am »
Честито Бо казах ти аз, че всичко ще е наред  :D лека и успешна бременност ти желая мила.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #12 -: Ноември 22, 2009, 10:09:33 am »
Пожелавам ти успешен финал и здраво бебче, така, че може да смениш заглавието на темата си и да звучи позитивно вече.  :)
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #13 -: Ноември 22, 2009, 11:03:49 am »
Супер! Желая ти лека бременност и здрав бебок!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
Всички мечти се сбъдват
« Отговор #14 -: Ноември 22, 2009, 11:48:44 am »
Благодаря Ви от цялото си сърце :heartbeat:
Kremkaramel, justy, denisa, anmar, daninaa, crow нека от вашите усти стигне до Божите уши :)

Вярвайте, че въображението е по - могъщо от знанието, че митът е по - могъщ от историята, че мечтите са по - силни от фактите.
 :bighug: :bighug: :bighug:

« Последна редакция: Ноември 22, 2009, 11:51:55 am от bo1976 »