Гардже да ти кажа незнам каква ще да е тая киста където я е видял. Не ми каза. Каза, че до 2-3 седмици трябва да се оперира. Не ми каза нито размери, нито вид. Само ми каза - цитиам "Виждаш ли го това тука по-бляскавото, ето заради това трябва да се оперира" и аз
После го питам на кой яйчник е кистата (на снимката е отразено като киста на ляв яйчник) а той ми казва "Ами незнам, то не може да се определи на кой от двата яйчника е". После каза, че не трябва да правя лапаро,а коремна, и преди да си тръгна, каза пък, че и едно лапаро ще свърши "добра работа".
Ама мен ако питаш това си е луда работа
При вторият док също се видя една киста, незнам дали е същата, беше с малки размери, и док каза, че така като не съм раждала, не е хубаво да ме режат
(освен ако не е наложително разбира се)
А иначе, за първия доктор ще ти пиша на лични, че някак си ми е неудобно, направо си ме е срам да го напиша отново кой е
, тъй като той е доктор, който се ползва с изключително доверие сред пациентките си.
ако трябва още инфо пиши ми на лични, че ме е шубе да не ми се скарат, щото много дълго и подробно стана
, а незнам дали е подходящо в тази темичка
Dianka Хайде и аз да изчезвам пред ТВ