О, мацки много пишете бе.. Докато изчета тези 4 страници от сутринта до сега .. минаха 30 мин.
Джиджи, да ти кажа вече имам 2 висши. 1)инженер и 2) икономист, обаче съм си казала, че навия ли се за трето - май към медицината ще е
Сега да ви кажа, че
Ра40 е от Бургас, тъй че незнам нашата маймунка
Искра къде ще го мерне из варненските улици
Процедурата им в АГ завърши и се готвят за нова (за жалост), така че има надежда да го мерне и да се сборичкат. Той е голям майтапчия иначе
Да добавя, че не може да се гласува 2 пъти с еднаква опция, а може да се дадат 2 различни гласа едновременно. Това за чудещите се
Това, което знам за ЛУФ е, че ако го има 1-2 пъти в годината не значи непременно, че е постоянно явление. Докаже ли се постоянното му наличие се пробва с пукане на фоликула с Прегнил в големи дози, ако това не помогне в някои случаи се прибягва до лапароскопия и фенестрация на яйчниците (надупчването им), НО много лекари са против този метод. Има забременели момичета след такова надупчване, но като цяло води до по-бързо изчерпване на яйчниковия резерв, затова някои лекари са против "пипане на яйчниците". Да не казвам, че някои по-стари лекари даже режат част от яйчника (резекция), защото смятат че това го кара да се активира по-силно. Но аз също сякаш съм против да се бутат яйчниците. Как така ще ми намалява резерва после. Ужас. Друг вариант при ЛУФ е ин витрото. Обаче половите хормони могат да покажат картинката как е. Така че
Пете, ако хормоните ти са били наред (те си говорят само за месеца в който са пускани) - то във въпросния месец ще си има овулация (пак казвам, ако хормоните са наред). Други лекари смятат, че като пиеш противозачатъчни известно време после ще се получи спонтанно пукане. Обаче, ако проблема е в дебелината на обвивката на яйчника май единствено решение е ин витро. Но нека първо лекарят ти се увери, че става дума за ЛУФ, а не за инцидентно не-пукане на фоликул и неговото лутенизиране. Хайде спирам, че много се отплеснах.
О, сега да не забравя най-важното беее - снощи сънувах
Радост и
Марина да бутат колички. Чакаха ме долу пред нас
Дано се сбъдне сънят ми
Ако съм пропуснала нещо да кажа - ще допълвам.
П.П:
Цигу идвам-идвам ... Само да паднат визите и съм първа пушка да знаеш !!!