0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Маймунче ,имаш силно стиснати палци и от мен! Анмарче, и за теб също! Ще чакаме хубави новини ,било за изследвания било за  :bfp: Дениса ,дано не усетиш времето как ще мине  искрено се възхищавам на духа ти,така и трябва ,следващия път всичко ще е наред! Пожелавам ви един спокоен и слънчев уикенд и седмицата да завърши само с положителни емоции!
Ха, абе една розова котана писана с сини очета,само шпионира,ама я драсни един два реда  :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА :D

Благодаря за кафенцето присъединявам се с удоволствие :Dи от апетитната закуска няма да се откажа :D
Днес е един много специален и прекрасен ден за мен.Не мога да не ви споделя,но моята скъпа приятелка Пимпа най-сетне прегърна своята синя мечта :DМного съм щастлива....Пожелавам на всяка една от нас в най-скоро време същата радост.Нека Дядо Коледа сбъдне и нашите мечти момичета :D

Желая ви топъл, усмихнат и пълен с изненади и весело настроение съботен ден!

Гледай ги нашите колко много изписали :D
Добро утро :D

Исеееее, стискам ги здраво тези палци. Време е за изненадиииии :D :D :D

Анмарче, успех мила - вярвам, че всичко ще е ок.

Маринка, включвам се ама за малко - днес почивам или по-скоро боледувам :(. Не съм става от леглото, дано бързо ми мине. Пия тук едни гадни разтворими неща, дето ми се повръща от тях, ама днес сякаш съм по-добре :)

П.П. Исе :wink: :lol: :wink: :lol:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Пимпа,

ЧЕСТИТА НАЙ-ГОЛЯМА РАДОСТ !!!

:balk_7:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Еееееее честито на Пимпа,нека им е жив и здрав юнака и само радости да им носи.
Радостинче,какво ти стана бе миличка,грип ли ?Айде лежи и се лекувай,пък когато се оправиш ще бъбрим.Аз за едното ,което те търсих го свърших,пък за личното не е спешно ще говорим като оздравееш.Айде скорошно оздравяване ти желая.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Честита сбъдната синя мечта,Пимпа!
Да ти е жив и здрав бебока,
много радост да ви носи!
На цялото семейство желая много хубави мигове заедно с най-голямото  ви щастие,а на теб мило мамче-бързо възстановяване!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Лелелеел егаси мъртвилото е тукааа  8O , аз да зема да сложа по неща за пийване та да земете да се разшетате из темичката  :wink:

« Последна редакция: Ноември 28, 2009, 15:30:04 pm от Мonkey :) (iskra.p.dimitrova) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Върнах се! За сега всичко върви добре. Днес ме прегледа д-р Персенска. Каза: "много добре върви, дано така и да завършим"  :D :D :D
Взех си  :needleani: за довечера и за утре. От утре включваме и Меногон 75 и намалявам Гонала. Понеделник преглед, хормони и ПКК. Изкарах 6 часа в клиниката  :D
Много приято изкарани часове  :D Видях и две любими същества - естествено от нашия Форум. Много им се зарадвах. Хубава съботна вечер на всички!  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
Браво Анмарче,дано и финала е така хубав,стискам палци всичко да върви поплан  :lol:
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Zdravejte mili4ki,izvinjavam se za latinicata,no na men kompa o6te ne mi raboti i sega se izma4vam s internet ot mobilnia tel a na nego nemoga na kirilica no skoro se nadjavam da se opravi. Ina4e sem dobre gore-dolu.Ot 2 dni BT mi padna mnogo i izglezda 6te si posre6tam lelkata no o6te ja njama. 4estit junak na Pimpa!Pregra6tam vi vsi4ki.
  <br />
*
Дано ви минава добре денят. Ето една хубава песен за съботната вечер.
http://www.youtube.com/watch?v=eB7T3lJ3dZ4
Наздраве Маймунке! Моя е направил хубава ракийка /балканджий хора сме все пак/ та ще отида да я опитам!Черпя ви и вас момичета в съботната вечер! :balk_14: :balk_56:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!

Наминавам да ви кажа лека нощ :) Нищо, че е раничко  :lol: Знам, че някои от вас с кокошките казваха, че лягат - та затова  :lol:
Ето една снимчица, която преди час щракнах. Още "пари" :

"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Е-е-е, Раде, най-после някой и от моя край да се намери. Моето семейство е от Ъглен :D Айде наздраве!
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
O-oo Cigular4e s teb 6te izleznem malko kato kom6ii.Tatko mi e ot Dermanci,sasedno selo na tvoeto.
  <br />
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Ей ме на и мене  :lol:
Цял ден тичах насам натам по служебни срещи, а края на деня го прекарах на саме с новата ми кухня  :lol:

Маймункееее ти да не ни изненадаш?! Ох колко ще се радвам ако знаеш  :wink:

Тая седмица много скромна нещо от към +++++ тестчета  :?

Ммммм знам какво е това! Това е затишие пред коледна буря от положителни изненади!
Крайно време е и някое от старите кучета да смени подфорума  :wink:

Айде лека вечер от мен!
*
Здравейте и от мен !
Виждам че има настроение и стиснати палчета за Маймунката и Анмарчето добавям и моите стиснати палчета !
Много ще се радвам момичета дано ни изненадате с хубави новини!
Айде лека вечер !
[/url]
Оххх милите ми те,неспират да ме мислят,много мило от вас,да си призная само вие знаете че ми закъснява макар и за сега с един ден,на мъжа нищо не съм казал че ако не е да не се измъчва и той.Все още я няма онази гад,ама коремечето си ме понаболява,та още немога да си помечтая даже,но важното е че липсва,ако изкарам и ноща ще е добре  :lol: .
 Крисинкааа,а дано наистина това да е затишие пред буря,дай боре коледната буря да рзлюлее свето от появата само на положотелни тестчета а ето го и дъжда за който ще се моля гледайте какво става  :bfp: :bfp1:  :bori_004: :bori_007: :bori_011: :bori_015: :bori_008: :bori_017: :bori_012: :bori_005:   :ywoohoo:  :babbycarrage: :crossfingers:  пу,пу,пу е а дано завалят такива неща  :wink: :wink: :wink:
« Последна редакция: Ноември 29, 2009, 08:10:28 am от radosttinka »
Ха така,кой е най раннобуден днесссс,АЗЗЗЗЗ  :lol: :lol: :lol:
 Сега да сервирам и аз по едно кайвенце че от отдавна не съм имала честта  :wink:.Но какво става,я кледай ти и закуска ни носят,и то как  8O :lol:  :lol:
 Заповядайтеееее скъпи мой приятелки  :wink:

Няма лелка при мен,но издва,вече и разстройство имам ,а това си е знак.Няма да правя тест днес че само ще се разстройвам,сега ще си погледна кой е бил най дългия ми цикъл от както имам календарче в сайта и ще се водя по него  :lol:
Сега проверих 31 дена съм имала веднъж,което значи още два дни (отдавна е било ,ама нали съм си шубе и вече не искам да плача над отрицателни тестове),та по добре да изчакам още някой друг ден,ако изобщо дочакам  :wink:.
 Знам че обещах да закрия подобаващо седмицата,ама страха натделява в мен ,извинете ме  :flower:
« Последна редакция: Ноември 29, 2009, 07:33:38 am от Мonkey :) (iskra.p.dimitrova) »