0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро,сладурки!
Маймунке,като видях твоя пост и си викам:Айдеее,ето я изненадата,която толкова очакваме всички! :D :bfp1: :crossfingers:
Много се моля да е станало чудото,ей така преди фонда,преди прегледа,преди всичко...!
Имаше такъв случай(лилkа ще каже) :wink:
Дано пък подобаващо ни откриеш следващата седмичка.
Благодаря ти за кафенцето и успех,мила! yahoo_17
Хубава неделя на всички!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Брррр, днес голям студ във Варна. Уж напича, а хладничко. Ей, точно си мислех, че зимата може да ни прескочи и да дойде директно пролетта :) Ама имам да взимам, нали ?
 Хубава неделя на всички, много усмивки, релакс и ведро настроение :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Ех Гаргуно, като ти видя само клюнчето как се поклаща и ми става ведро настроението! И в Пловдив е студдд, макар и по малък, но пък слънцето се вижда  :lol:
Пожелавам слънчево настроение на всички ви!
Добро утро ранобудници!При нас в Тетевен е мъгла и леко вали!Маймунката е направила хубаво кафенце, ще пийна естествено и ще я  гушна - не се отчайвай - всичко ще стане тогава, когато най-малко очакваш  :hug2:Тази закуска трудно ще я забутат във всички наши  домове, та ще видя моя какво е спретнал!Днес ще хвана гоблена, изпращам малкия при бабата, и се отдавам на релакс!То в това време какво друго остава!При мен сигурно ще почука  :witch:, тая сутрин малко падна температурата! Но живота продължава - ще чакаме и ние нашия звезден миг!Мъгливи и дъждовни целувки от мен, успешен ден на всички!
*
Мунке, дано търпението ти се възнагради подобаващо :crossfingers:

Анмар, браво, добре се справяш.

Аз реших, от утре започвам с програмата "да се видим на къде сме", така че т. 1 - хормоните. Ще трябва да планирам и ЦС, че последно имам от преди 6г.

Слънчева неделя, момичета!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Ха добро утро или добър ден ли ,кой както си иска.Мунски,мерси за кафето,пийвам и яхам прахосмукачката.Гардже,и аз тайничко се надявах направо на пролет да скочим тая годино,нооооооо не иде зимата,макар и със закъснение.Е напича ама си е бахър.Айде приятна неделя от мен.Маймунчо,аз си стискам палци,пък каквото сабя покаже,с теб съм.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Re: Последна ноемврийска, но късметлийска се&
« Отговор #306 -: Ноември 29, 2009, 11:00:59 am »
Охо, Добро утро и от мен! То добър ден е станало, но аз днес се пооспах, а и за капак на всичко кафемашината ми нещо отказа, та минаваме за сега на варено!  :(
Маймункее, ще си пийна и от твоето, но и закуската си я бива! Благодаря ти!
Айдее, докато я няма онази с метлата ни е ще сме пресукани от стискане  :D :D :D
Лек и изпълнен с положителни емоции ден!
ПП: Забравих да ви се похваля: От вчера съм Член на сдружението!
« Последна редакция: Ноември 29, 2009, 11:17:19 am от petqst »
*
Добро утро  :D
Исе, мерси за кафенцето! И аз се успах  :oops:. Сега ще врътна една мусака и беж навън! Че скоро и слънце няма вече да има така!  8)
Студеничко е, но да не забравяме - все пак е края на ноември, момичета!
Хубав, усмихнат ден и топъл в сърцата ви желая!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Dobar den i ot men! Pri men e ve4e ve6ticata. Edno goljamo ni6to i tozi cikal. A pih klomifen po 1/2 za podobrjavane na ka4estvoto na jaicekletkata. Majmun4e darza ja zdravo za gu6ata da ne idva pone pri teb. Stiskam palci i za Anmar. Lek i spokoen den na vsi4ki.
  <br />
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден, сладурки.
« Отговор #310 -: Ноември 29, 2009, 11:39:22 am »
Ееееее Титинка тая пък и по рано дошла майка и страшна начи,съжалявам мила,ама найстина съжалявам  :(,божеее няма ли най накрая на всички да се случо чудото,толкова много ми се иска.Горе главата като не е тоя месец дано поне е другия.Благодаря ви че така здраво я държите,много мило.Ох на мене така бавно да ми минава времето че няма на къде ,това чакане ме побърква,или да идва вече или поне да спре да ме побутва напомняйки за себе си ,че искам барам малко да си по фантазирам,ако не друго.Айде пак се олях  :D :D :D
« Последна редакция: Ноември 29, 2009, 12:51:52 pm от Мonkey :) (iskra.p.dimitrova) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
ДОБЪР ДЕН ОТ МЕН :D

Мунке,мерси за хубавото кафенце и закуска :DОще стискаме палците и няма да ги пуснем докато не стане ясна работата :Dа ти не го мисли толкоз,каквото е решил Дядо Боже -това ще е  :crossfingers:Успех мила :D
Пете,честито ти членство :D
Маринка,стига с тая работа бе душа...малко почивка си дай,тя прахосмукачката няма да избяга :lol:
При нас в Трявна пече слънчице и е доста топло за сезона,дано се позадържи така ,че не обичам студа ама ...хич :(
ВЕСЕЛА НЕДЕЛЯ НА ВСИЧКИ!

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Здравейте и от Испания.. И при нас си е студеничко днес.И дъждовничко...  :? заседнала съм пред компа и чета всичко :) много сладки каЙфенца си пийвате сутрин :) Мъжлето ми гледа и вика за бебета говрите а???  :D Е,не може само работа я! :) Милички аз малко се отчаях този месец ама се надявам всички да се зарадвате на чудесата по Коледа.. то не остана..26 дена :) успех приятелки  :balk_21:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Тити,стига ни мъчи с тая латиница бе душата,направо ми вадиш очите.
saraapl ,май скоро не си се вясвала при нас,или бъркам нещо,но се радвам че си тук сред нашата най-чудесна бандичка.
Джинка,сколасах я вече,съкровището тоя път се вихри с прахусмукачката пък аз със стирката и парцала за прах след него.С общи усилия набързо изчистихме.Пък и сега съм ей там пред камината на картинката не ме ли виждаш от къде ви махам  :lol:.
Оф Радостинка не се е вясвала днес,дали се оправи,тъй ми е притеснено за нея.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Тити,стига ни мъчи с тая латиница бе душата,направо ми вадиш очите.
saraapl ,май скоро не си се вясвала при нас,или бъркам нещо,но се радвам че си тук сред нашата най-чудесна бандичка.
Ами така си е мила...след неуспешната бременност малко се поизморих мисля..сега отново съм в отбора :) пък и мъжлето каза че вече много ама много иска да е татко.. но както казах няма да е този месец за мое голямо съжаление  :(  няма обаче да натоварвам приятната тема с негативни мисли :)
Привет, сладурки
имате и моите стиснати палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Приятна неделя на всички  :D

Мамунооо, Анмарче  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
[/url][/url]
*
Привет и от мен!
Записах се в началото, сега ще се запиша и в края! Много работа тази седмица и не мога дори да вляза във форума! :(
Изчетох ви вече и сега искам да пожелая на всички успехи в начинанията! Да завършим тази година с положителни тестчета! На Пимпа честито!
Аз с удоволствие откривам ловния сезон - най-накрая!!! Радостче пиши ме в ловуващите!
Приятна неделя на всички /тя почти свърши де, ама.../ :bighug:
Ей че е пусто тука, ама нали е късно следобяд май всички ни е хванал мързела  :D
На Искрето и Анмарчо  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :goodluck: :babyflips: :crossfingers:

Пимпа :cheerleader: :bori_004: :cheerleader: да сте живи и здрави и много късмет занапред.

Вики стискам палци за успешен ловен сезон. Време ти беше :D :D
Хайде и от мен за всички вас  :bighug:
« Отговор #319 -: Ноември 29, 2009, 16:49:33 pm »
Абе ейййй бременните моля ви напускайте пак вирусчета та пак да се овъргалям че да не изветряват моляяяяяяя вииииииии  :lol: :lol: :lol:
 И не пускайте палчетата  :wink:
 Охоооо Викинка браво айде са ще станат нещата добре до самия финал,здраво на лов момичетааааа  :wink: :lol:

Фибоооо виждам те и чакам дъжд от вирусчета :)
« Последна редакция: Ноември 29, 2009, 16:54:24 pm от Мonkey :) (iskra.p.dimitrova) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...