0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро, поспаланки :D

Тъй като прочетох че, днес най-раннобудния ще пуска темата, а май това съм аз  :wink: ето я :D

Светът е пълен с магия, просто трябва да го повярвате..
Така че, пожелайте си нещо! Пожелахте ли си?
Добре! Сега го повярвайте..... с цялото си сърце!
Време е през тези седем дни да се случат много хубави неща!
Време е желанията да започнат да се сбъдват...сега!

ОЧАКВАЩИ       :bfp:

Foveri - 03.12 stork-boy yahoo_17
tortila  - 02.12 stork-boy yahoo_17
Радосттинка - 07.12 stork-boy yahoo_17
Вивия - 07.12 stork-boy yahoo_17
madlen -    stork-boy yahoo_17

ЛОВУВАЩИ    

Mims82   :sperm2:
anmar  :sperm2:
berche  :sperm2:
dageya  :sperm2:
nikid  :sperm2:
ПетяСт :sperm2:
Мамче :sperm2:
Вики Ват :sperm2:

ВИДЯЛИ  :bfp: за месец Ноември  :D

Цвете     :cloud9:
Скарлет   :cloud9:
Елина   :cloud9:
Елена86   :cloud9:
gbg123  :cloud9:
аеми :cloud9:
Briax :cloud9:

Хайде да ни е честита новата тема :D и да има много ++++ тестчета :wink:

Опа, Маринката и тя вече е на линия :wink:
« Последна редакция: Ноември 30, 2009, 06:43:16 am от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро,айде и аз се излюпих.Благодаря ,Радостинче за темата,да ни е честита и дано се напълни само с хубави новини,дано третото списъче да става все по-дълго.Лека и ползотворна седмица ви пожелавам.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Добро утро и от мен!
Радост,благодаря за темата!Нека  ти е на късмет и да сгащите яйцето. yahoo_33
(вече съм в Ловуващи)
Пожелавам също да е успешна за всяка една от нас,и я напълним с много хубави новини!
Сервирам кафенце,тъй като няма и ви желая лека работна седмица!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
Добро утро!
Радост, Благодаря за темата! Дано да се напълни с по-вече +++++  :D
Хоп, и аз в компанииката за кафенце  :D
Пиивам и бягам, че съм при док на ФМ.
Лек и успешен ден!
Добро утро, с кафенце в ръка да ви поздравя и аз! Благодаря на Радостинка за темата и да пожелая успех и богат улов на всички момичета, много +++++, никакви  :witch:! Аз ще пътувам та нямам много време, но ви  :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 stork-boy yahoo_17 stork-boy yahoo_17 stork-boy
Лек ден и успешна нова седмица!
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Добро утро!
Радостинка, да ни е на късмет новата тема! На очакващите - много ++++ тестчета, на ловуващите  - успешен улов  :eggsperm:, на виделите +++ лека и безпроблемна бременност  preggo, пускайте бременни вируси та и ние да се заразим от тях  :pink_dust_1: :green_dust_1:.
Лека седмица!
Пийвам си кафето и по най-бързият начин изчезвам да се трудя! officespace

P.S. Някой ползвал ли е сребърна вода и за какво?
« Последна редакция: Ноември 23, 2009, 08:00:32 am от Чоки »
*
Добро утро и от мен!  :D
Радостче, мерси за темичката! Дано се напълни с положителни новини!
Мамче, пийвам си от кафенцето. Мерси!
След малко отивам да дам кръв и от тръгвам на път. Така че ще се отчета чак вечерта!
Хубав, слънчев ден!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
Добро утро мили Дами  :D
Радост амаа мнооооогоооо благодаря за темичката,дано донесе на всички чакащи по един ясно изразен +++++ тест и по едно силно тупкащо сърчице,на ловуващите супер яйчица и бързи ловци  :wink: ,на виделите ++++ много риткащи крачета и щастлив финал  :lol:
 Аз броя дните и часовете до деня на големия съд  8)
 И понеже съм гладничка искам да ви поднеса един деликатес от моята мънки страна  :lol: заповядайте да ви е сладко  :wink:.
Петя успех на ФМ  :D .Мамче мерсаж за кайветооо  :lol: . Маринка благодаря за ягодовото изкушение  :wink:
Хайде лек ви ден и ще ви наглеждам милички
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Добро утро и хубава седмица и от мен :)
Ах, как ми се спи ... Може би също както на Снежина и на Мелъди, с които си кукувахме снощи до полунощ  :D
На вън грее слънце, нека и в душите ви да е така !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Аз се завърнах и хоп отново в компанията за кафе!  :D
Чоки, сребърната вода е дезинфектант и имуностимулатор. Аз си правех гаргара с него 1 седм., когато ми извадиха кътник.
А сега отчет: Доминаннтен фоликул от дясно - с р-ри 18,5/20,33, ендометриум - 9,67мм. Утре след обед пак при док., така, че кекс до дупка  :D
*
Добро утро и от мен .НА раннобудните мерси за кафенцето .Успех на всички Очакващи и Ловуващи.Дано тази седница има много ++++++++++
*
ДОБРО УТРО МИЛИ ДАМИ :D

Честита нова седмична,да се напълни само с положителни тестчета и новини!Благодаря на Радостинка,дано и е лека ръката :wink:Присъединявам се към чудното кафенце на Мамче и от своя страна да ви спретна една лека закуска :D

Успех на всички ловуващи и прекрасна седмица момичета!

Добро утро и от мен :) Благодаря на Радост за темичката дано донесе късмет и повече положителни тестчета, Благодаря за кафенцто и закуската, страхотни сте!
Пожелавам успешен лов, на тези които ловуват и положителни тестчета на нечакащите очакващи! Пожелавам ви успешна и приятна последна ноемврийска късметлийска седмица  :)
Само да допълня от миналата седмица aemi е с положително тестче - Честито и лека бременност ти желая със драво бебенце накрая.[/font]
« Последна редакция: Ноември 23, 2009, 10:24:46 am от tortila »
Добро утро, момичета-кокичета  :D

Радостче, мерси за темичката и дано при толкова очакващи тази седмица има повече ++ тестчета.
Мамче мерси за кафенцето  :)

Успешна седмица на всички

*

stertje

• 538
  • звездобройка
Добро утро момичета. Радостче - мерси за новата темичка, само ме махни от чакащите, вчера гадинката си дойде по план. Аз почивам днес и ще ви наглеждам :wink:. На всички ловуващи успешен улов, а на чакащите само  :bfp: :crossfingers: :bighug:
Мамче мерси и за кафенцето! Да, ще чакаме Коледното чудо! :hug2: :bighug:
<br />[/url][img]http://ticker
*
А сега отчет: Доминаннтен фоликул от дясно - с р-ри 18,5/20,33, ендометриум - 9,67мм. Утре след обед пак при док., така, че кекс до дупка  :D
Браво,отличничка! :D И точно така...до дупка и късмет! :crossfingers:
Много са Очакващите,много,много ви мисля.Дано има повече Предколедни и Коледни чудеса. :sunshine:
Исе,сладките с образа ти са много изкушаващи.Благодаря,фен съм на сладкото и си вземам.А също и от твоята закусчица,Джина.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Аз се поизгубих малко,но сега с с най искрени пожелания за седмица пълна с много положителни тестчета се записвам в новата ви темичка.Успешна ви седмица и ето малко поостарели вируси  :lol: :lol: дано да са годни още и да прихванете малко от тях :balk_602: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

*
Добро утро, дами :)

Много сте ранобудни и днес! Мамче, мерси за темата! Пу пу, дано е много късметлийска.

Анмарчо, нямаш представа колко се радвам, че започваш стимулация! Мила, поставила съм ултиматум на една приятелка и съм сигурна, че до края на годината ще е бременна. Поставям го и на теб, до Нова Година те искам с нарастващо висоооко ЧХГ и ухилена :)  :bfp: Този ултиматум важи и за другите в тази темичка. Така, че, мацки, стягайте се в кръста и чакаме новини :wink:

прегръщам ви силно всички! :)

*
Ей добро утро и от мен, по-точно обед.Много работа днес и ме почнаха от сутринта и не успях да пиша по-рано. Мноооого късмет на всички и очакващите да се прехвърлят във видели, а пък ловуващите да ги последват  :bighug: Благодаря за сладките на Исето и за кафенцето на Мамчето, както и за оня сладур на Маринка, дано ни е на късмет темичката
Лек ден мацки
Здравейте, момичета!
Честита нова тема. Зарадвах се приятно след като прочетох последния /среднощен/ пост на Гарджето в предната тема, че няма значение дали бременно момиче ще пуска днес темата и като видях току що че Радост я е пуснала. Искам да ви кажа, че според мен традицията не се е нарушила. Въпреки, че още не го знае...., аз си я броя Радост вече като бременна ;)
На нея и на всички ловуващи и очакващи  :bfp: пожелавам много късмет и им изпращам малко от тези....
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: