0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моята история е следната :общо 5 години се борим със стерилитета,като две от тях при д-р Владимиров,изследвания и 4 инсемевации.На последната забренменях.Д-ра не можа да види точно плоден сак, каза "има нещо".Направихме и ЧХГ,потвърди бременноста.След 1сед получих силни болки  и кръвотечение като при цикъл.Разбрах, че стана нещо.Обадих се веднага и на другия ден (беше неделя)отидох.Владимиров каза или спонтанен аборт или извънматочна.Бях края на 7 г.с.Нямало как да се потвърди понеже лабораторията му не работеше.Два дена лежах с кръвотечение в къщи и на следващия ден ме приеха по спешност в Майчин дом.Коремът ми се бе напълнил с кръв.Резултата без лява тръба.Оттогава си казах,че няма да ходя повече при д-р Владимиров.Направих си лапароскопия при проф.Налбански в МД,др.тръба пропуска.Професора ми казва,че трябва спонтанно да стане ,но вече седми месеце не се случва.И сега се чудя при кого да продължа..
Ужас мила,какво си преживяла,от небрежност от страна на докторите!
Не съм сигурна с една тръба която пропуска дали може спонтанно да стане,аз бих ти препоръ4ала клиника Малинов,но много се 4ака!Но 4есно да ти кажа бих ти препоръ4ала тина киркова,там не се 4ака и а имам приятелки ве4е забременяли там докато аз кротко си 4аках реда в Малинов!!!
Успех мила! :)

Много благодаря Емануела за отговора.Би ли могла да ме насочиш като име за доктор, с който да се свържа
Има един д-р Георгиев при него на братов4ет ми жена му забременя и има близнета,има и о6те един но да се разровя да вида как се казва6е и 6те ти кажа и за него съм 4увала добри отзиви!

Намерих го мила д-р Георги Вакрилов,аз мисля ако не стане в малинов да ходя при него!

Емануела,много ти благодаря.Ще се поинтересувам от д-р Вакрилов.Успехи и на тебе
 и дано по-скоро да видим  :bfp:
Дано мила...даи Боже!!! :D