0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Една Декемврийска седмица с дъжд от + тестl
« Отговор #180 -: Декември 02, 2009, 20:59:56 pm »
ay_lin1982 добре дошла  :wink:
 Миличка дано стане по бързичко,стискам ти палчета  :lol:
 Още някой беше новичък,ама незапомних койй  :oops: ,добре дошла и на нея  :lol:
    :welcome_1: :welcome_1: :welcome_1:

Абе да бе Криската пак избяга,тя с тази нова кухняяяя,ама Крисииии стига готвила,ела малко при нас че ми домъчня :)
« Последна редакция: Декември 02, 2009, 21:02:02 pm от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Re: Една Декемврийска седмица с дъжд от + тестове (30.11-06.12.2009)
« Отговор #181 -: Декември 02, 2009, 21:35:53 pm »
cigularche ,А от къде ги поръчваш тези тестове?
Аз също ще чакам до неделя,ако не ми дойде ще си направя тест

*
« Отговор #182 -: Декември 02, 2009, 21:52:24 pm »
cigularche ,А от къде ги поръчваш тези тестове?

Ники, в Щатите ги купувам, от нещо като магазин, в който всичко е по левче. Китаецът и това е измислил да направи. Вече не знам дали е добре или не да ги има човек под ръка... Колкото и да са евтини и чувствителни, не правят отрицателния резултат положителен. :D
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #183 -: Декември 02, 2009, 21:55:45 pm »
Радостинче,посмях се на историята ти за втората чертичка,ама то нали знаеш,удавник за сламка се хваща.Някой тук във форума беше разказвал,че чак разглобил теста на съставните му части да търси втората черта.Айде дано в неделя да видиш истинска,тлъста и мноооооооооого дебела втора чертичка.
Добре дошли на новите момичета и аз да не остана назад,призовавам да гласувате за щъркеловата банда.Лека вечер от мен.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #184 -: Декември 02, 2009, 22:11:40 pm »
Айде малко смях и за моя сметка - когато за първи път си правих тест, изсипах в легенчето и онези кристали-антиовлажнители, които са в опаковката  :oops:

Лека вечер!
*
« Отговор #185 -: Декември 02, 2009, 22:20:25 pm »
 :lol: Ааа, аз всеки път внимателно си чета указанията, въпреки, че ги знам наизуст!
« Отговор #186 -: Декември 02, 2009, 22:22:28 pm »
crow, правила съм и инсеминация, с нея започнах, но отказах следващи и решихме да продължа с ин-витро, като си мислех, че вднага ще стане :), за съжаление обаче не винаги ставало така...На този етап единственото, за което можем да се хванем е евентуален луф синдром, въпреки че според Александров не може да се говори точно за луф, имунологичните са наред, но излезе, че имам тромбофилия, което може да е причина за повтарящи се спонтанни аборти, но аз все още не съм забременяваа никога, надявам се, че този месец съм  :D
radosttinka, cigularche и nikid  , и аз се присъединявам към стискането на палците за двучертичкови тестчета, та и ние да имаме стимул  :D :wink:
ay_lin1982, добре дошла и на теб, и аз съм нова и ми се струва много уютно тук :), но на всички още по-уютно ще ни е в темичките на бременните  :D
Snegina , искрено се посмях :lol:   :wink:  
Лека вечер на всички!
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #187 -: Декември 02, 2009, 22:38:25 pm »
Айде малко смях и за моя сметка - когато за първи път си правих тест, изсипах в легенчето и онези кристали - антиовлажнители, които са в опаковката:oops:

Снежи :D :D :D разсмя ме. Какви сме емоции, да паднеш от смях. И аз съм правила подобни изцепки.  :lol:
Момичета, в тези дни съм малко заета и не мога да се включа, но ви изчетох с интерес.
Цуги, Радост, Никид с вас сме, стискам палци  :crossfingers:. Неделя е празник - деня на Свети Никола - Чудотвореца. Дано сътвори вашите чудеса  preggo
*
« Отговор #188 -: Декември 02, 2009, 22:59:08 pm »
Добре дошли, sunny и ay_lin! Дано опитите ви скоро се увенчаят с успех и се преместите бързо в темата на бременните.
*
« Отговор #189 -: Декември 02, 2009, 23:12:37 pm »
Здравейте и от мен малко късничко се записвам ,ноо  и вие мн сте писали и докато изчетаааа!
Добре дошли на новите момичета и дано скоро да се преместят в бременелската темичка !
То като гледам тоя месец всички ще се прехвърлим там нали момичета!
Толкова силно стискам палчета за всяка една от вас Дано дано !
Да и в неделя трябва да почетем св.Николай Чудотворец !
Цигуу реакцията ти е напълно нормална(относно поста на Тортила) за доста неща си права но не си вреди на нервите не си струва и аз малко се стегнах за момент (ние сме с тубарен фактор),
но вече спрях да си тровя нервите с подобни изцепки !
Но и тортила сигурно не е имала лоши помисли
А като гледам в неделя май доста мацки ще препикават тестчета !
Целувки и лека вечер на всички!
Дано успея утре да стана по навреме за кафенцето че все го изпущам!
[/url]
*

Марина75

• 3039
« Отговор #190 -: Декември 03, 2009, 06:41:45 am »
Добро утро,хайде днес кафето от мен,сервирано в оранжева чаша,украсено с оранжеви цветя,любимия ми цвят.Лек и спокоен ден ви пожелавам.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #191 -: Декември 03, 2009, 07:42:52 am »
Добро утро и от мен !
Маринче мерси за кафенцето- страхотно е а имам нужда от събуждане мн ми се спинка !!
Лек и спорен ден на всички
П.П днес  е четвъртък още малко и ще свърши работната седмица само дето аз тая седмица и в събота ще работя  :(!
[/url]
*
« Отговор #192 -: Декември 03, 2009, 07:49:00 am »
Добро утро!
Маринка, та то кафето сякаш греееееее :D Благодаря!
Добре дошли на новите момичета! И скоро нали знаете - в бременилската!  :D
Присъединявам се към стискането на палци за ++++++
Лек и спорен ден!
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #193 -: Декември 03, 2009, 07:57:13 am »
Добро утро и от мен! Маринка, благодаря за чудесното кафенце ! Навън е мрачно и гадно и това кафенце така ми озарява стаята!!!
Стинка  :bighug: знаеш колко много стискам палците! И обещаното си го търся като наследство  :wink: !!!
Стискам палци и за всички останали защото Коледа наближава и искам много много много Коледни чудеса тази година! Стиснете и за мен едни палци  :oops:!!!
*
« Отговор #194 -: Декември 03, 2009, 08:03:22 am »
Добро утро  :D
Мерси за кафенцето  :D "Оранжево, небето, оранжево морето, оранжевите хора..." И на мен ми е любим цвят!
 :welcome_1: на новите момичета и късмет!
Аз и днес отивам за хормони и преглед - ще видим. То през ден, а сега всеки ден - вени не ми останаха. Вчера викам на лаборантката- да вземе да ми сложи един абокат, и като каже доки и утре хормони, тя да точи като от буренце винце. Че аз и като буренце си изглеждам вече - дано не се пръсна  :lol: :lol: :lol:
Хубав ден, момичета!  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #195 -: Декември 03, 2009, 08:26:45 am »
Добро утро и от мен Дами.
 Ех тази Маринка брееее,ама чудно кафенце,макар че не е за учудване слънчев човек ,сервира само слънчеви кафенца мерсиииии миличка  :)
 На всички стискам силно палчета,ама за абсолютно всички  :crossfingers:
 А като сте почнали за тези тестове,Маринкаа и аз съм го разфасовала теста за да издирвам втората черта кукуу  :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #196 -: Декември 03, 2009, 08:39:44 am »
Добро утро и от мен! Нареждам се за кафенце, че ми се спиии.
Момичета, да ви питам за базалната температура - напълно безмислено ли е да се започва меренето й по средата на цикъла?
*

Марина75

• 3039
« Отговор #197 -: Декември 03, 2009, 08:55:14 am »
Цитат
А като сте почнали за тези тестове,Маринкаа и аз съм го разфасовала теста за да издирвам втората черта кукуу   
Чакай че нещо ме хвърли в размисли.Какъв тест ще правиш пък сега?Направо вече ме изуми тотално.
Анизка,сииииииииилно стиснати палци,с теб съм ти си знаеш.
Номине,не е напълно безмисленно,базалната температура показва вече отминала овулация,т.е.дали си имала ову,съчетай с тестове най-добре.

« Отговор #198 -: Декември 03, 2009, 08:59:21 am »
Добро утро момичета :)
На Стинката, Цигу и Анмар стискам пного силно плаци на ръцете и краката :)
Обичам в момичета, много, много, много :bighug: Ще поискам от дядо Коледа по едно - две розово-синьо чудеса за всяка от вас.
По-късно пак ще се включа :)
[/url][/url]
*
« Отговор #199 -: Декември 03, 2009, 09:01:26 am »
Ами аз бях на фоликулометрия в понеделник и се очаква днес да е овулацията, но пусто като нямам търпение! Идеята ми беше дали ще "прихвана" евентуална бременност, ако меря Т от ову-то нататък?