Момичета - чак сега се включвам. Днес цял ден ми беше петъчно - много ясно
Но понеже имах ужасно много ангажименти и денят ми мина като скорострелен влак, нямах време за любимото форумче. Още не съм изчела всичко, което сте писали, затова ще допълвам после.
Само да кажа на
Радост, че в АГ няма да се навият за ЦС с упойка, затова хич и да не го умува този вариант. Ще й сложат локално лидокаин, който каквото с него, това и без него - но може да пиеш Аулин около час преди ЦС. Някъде четох, че сега ренгена в АГ бил повреден и май не правили ЦС, затова се обади да питаш.
На
Съни и
Искра - ще им кажа, че и аз прелитам в двете темички -тази и за АГ, така че която и бандичка да спечели там, все са мои хора. Обаче аз гласувах само за щъркелчетата, дори не се възползвах от правото да гласувам за двете местенца, но пък АГ са ми мнооооого на сърце. А за д-р Александров, мога да кажа че и на мен ми действа страхотно позитивно. Винаги съм усмихната до уши след разговор с него. Страхотна аура има този човек.
Хайде връщам се да чета и после пак ще пиша.
Хубав петък ееее ... Обичам да е петък, особено когато другата седмица ми се очертава почивна и наситена с пътуване, екзотична екскурзийка и много емоции. Няма да мога да ви пиша около 5 дни, но после ще наваксваме. Разбира се за любимият ми ден следващия петък ще съм с вас.
Обичкам ви !