Елфита, ами как да ти кажа аз каква играчка да купиш ти на детето си?!
Ти най-добре знаеш какво има и няма, с какво вече обича да играе, какво е важно за развитието му на тази възраст, разпитай и какво смятат да му подарят останалите, това са моите съображения за коледната играчка. Не е важното да е скъпа, а красиво опакована, в нещо шумно и лъскаво, важен е да се постигне ефектът при намирането на играчката под елхата, разопаковането, вълнението и т.н., т.е. създаването на коледна традиция е по-важно от цената на играчката.
Но пък твоето бебче е толкова малко, че на практика ще му е все едно дали ще е Коледа, или Великден, дали ще има подарък, или не. Нещо малко и символично ще свърши работа.
Като не ти отговорят, питай пак! И на мен не ми отговарят, но това не ме спира да се изказвам некомпетентно и самоуверено по доста въпроси. Явно, хората с мълчанието си не искат да убиват ентусиазма ми. Няма нищо лично, че никой не ти отговаря лично. Аз забелязвам темичките, които в момента ни вълнуват и по които ми хрумва нещо на секундата.
Важното е да се получава полезен, но и интересен разговор. Е, с някое и друго връцване, което да подсили женския чар на пишещите! Но за къде сме без това!
Да ви питам нещо конкретно: Случвало ли се е на някое детенце да се получи аларгична реакция, или пък страничен ефект от приема на антибиотик? Получи и се силно зачервяване на дупето и по-напред и май върви към екзема, мажа го от седмица с разни неща и не минава, но антибиотикът го спряхме веднага. Ще видим утре какво ще ни кажат, но ще ми е полезно да разбера, че не сме само ние с такъв страничен ефект и въобще може ли да стане нещо по-сериозно от това?! Много въпроси на куп, май!
Лека нощ!