Dess_dess, чудесно знаеш, че съм пациентка на АГ-Варна, която НЕ РАБОТИ с Фонда и аз не съм ПРИВЕЛИГИРОВАНА с финансиране. Хайде ако обичаш, да не ми се правиш на ощипана госпожица! Предстои ми втори опит, който ще финансирам сама и с подкрепата на Община Бургас!
Танита, изказването ми е доста уравновесено, за разлика от това на някои "ранени" от резюмето на Стефка.
Светлина, то си пролича кои са по-умните - те ме разбраха, при това - много добре!
Това, че не се нуждая от донор, не означава, че не ми пука за хората като вас, напротив! Яд ме е, че сте дискриминирани, тъжно ми е, че не можете да се възползвате от Фонда. И на всички останали членове на Зачатие им е мъчно и както виждате, правят всичко възможно! Постингът ми, както някой правилно забеляза, бе провокиран от начина, по който някои от вас се изказаха след поста на Стефка. Имаше и грозен и жалък опит да се иронизира Ани. Наистина е грозно! Да, предложението ви е важно, това не съм го оспорила никъде. Но, има си начини, по които да се изкаже, а не да скачате и да мрънкате. Научете се веднъж завинаги, че нищо не става с магическа пръчка и никой за нищо на никого не е длъжен! Спрете да се правите на обидени, а наистина помислете малко кое как е!
Наистина ми омръзна всеки път да се намира някой, който да е недоволен и да изкарва нещата така, сякаш Зачатие не прави достатъчно за него! Ами ако Зачатие го нямаше? Какво щяхте да правите тогава?
Моля ви, дръжте се като големи и интелигентни хора!
П.С. Оооо и Танита, понеже виждам, че си много наясно какви трябва да бъдем модераторите, нека ти обясня нещо. Това че сме модератори, не означава, че не сме хора, че не се обиждаме и засягаме, особено когато биваме нападани. Ако искаш, стани модератор, прави нещата, които правим ние, понасяй плюенето на недоволни и нервни потребители, па тогава ела да ми кажеш кое е за порицаване и кое не!
Апропо, след като Стефка беше така добра да отдели от времето си и да отиде на срещата, а след това да сподели как е минала, аз не видях някой да благодари на момичетата за участието им и за това, което са постигнали. Напротив, имаше ранени, изумени, възмутени и т.н., но не и благодарни. Е, след като ви се направи забележка, изведнъж сменихте тона и започнахте да благодарите и да замазвате! Хайде стига с тея номера от селски вечеринки!