0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Забременяване на 40+
« Отговор #400 -: Януари 05, 2011, 14:47:30 pm »
Jam, благодаря! Ама то май аз съм тази, която трябва да ви остави на спокойствие :D Стига съм ви занимавала със себе си.

На теория и практика, животът е едно. В действителност - съвсем друго.
« Отговор #401 -: Януари 05, 2011, 14:56:45 pm »
почивай и ни дръж в течение. Стискам палци.
*
« Отговор #402 -: Януари 05, 2011, 16:08:27 pm »
И от мен едни стиснати палци plumeria
Дано е упорито това ембрионче  :goodluck: :bighug:
« Отговор #403 -: Януари 07, 2011, 12:21:37 pm »
Днес прочетох това
http://dnes.dir.bg/news/bremennost-vratza-bebe-7734736?nt=4
как така не е разбрала?!!!
*
« Отговор #404 -: Януари 07, 2011, 13:12:50 pm »
Не знам как, но и аз имах една позната, която беше много пълна, цикъла и беше много нередовен и като забременя с второто дете твърдеше, че е разбрала малко преди да роди :lol:
« Отговор #405 -: Януари 07, 2011, 13:37:23 pm »
По Дискавъри вървеше предаване с подобни случаи. Странно е, но явно се случва.

Обаче си представям какво й е на тази жена. :(  Цял живот е искала да има дете, а то се появява по този начин...
Дано да го спасят детенцето!!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #406 -: Януари 07, 2011, 14:40:54 pm »
е как така ще ражда на 46 години, това е невъзможно!  :lol:
лекар го каза по телевизията наскоро... няма такива случаи.
сигурно са се объркали нещо...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #407 -: Януари 07, 2011, 14:48:04 pm »
е как така ще ражда на 46 години, това е невъзможно!  :lol:
лекар го каза по телевизията наскоро... няма такива случаи.
сигурно са се объркали нещо...

..., че даже имаше и възмутени граждани  :lol:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #408 -: Януари 07, 2011, 14:54:56 pm »
Ох, ти само стой и гледай. :(  Сега ще кажат, че проблемите на детенцето са от това, че е възрастна майката и те затова не искат такива възрастни пациентки да раждат... Това, че не е проследявана бременността, че жената не се пазила, това са подробности....

*
« Отговор #409 -: Януари 07, 2011, 15:08:31 pm »
Ох, ти само стой и гледай. :(  Сега ще кажат, че проблемите на детенцето са от това, че е възрастна майката и те затова не искат такива възрастни пациентки да раждат... Това, че не е проследявана бременността, че жената не се пазила, това са подробности....

Мда, още довечера очаквам подобна вълна "умности" в новините. Възрастта ще да е причината естествено, детенцето да се роди с проблеми и да се бори за оцеляване, другите "незначителни детайли" ще ги пропуснат. :? Особено в частта, защо тази жена толкова години не е успяла да забременее и не е допускала вече, че е възможно... Защо пък не я питат кои "невероятно компетнетни" лекари е посещавала, докато активно е опитвала да има дете, да видим какво ще каже... Няма да е приятно за доста хора в бели престилки си мисля аз.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #410 -: Януари 07, 2011, 15:10:45 pm »
Една приятелка на майка ми роди на 47 заедно със снаха си, която пък беше моя приятелка. Детенцето е живо и здраво и са в един клас чичо и племенник  :D.
*
« Отговор #411 -: Януари 07, 2011, 15:28:53 pm »
Една приятелка на майка ми роди на 47 заедно със снаха си, която пък беше моя приятелка. Детенцето е живо и здраво и са в един клас чичо и племенник  :D.

Мило и хубаво ми стана като прочетох това. Такъв е кръгът на живота, жената да ражда и в началото, и в края на репродуктивната си възраст. Майка ми има вуйчо, който е неин връстник.

*
« Отговор #412 -: Януари 07, 2011, 15:51:08 pm »
Като сме започнали да споделяме семейни истории... Аз имам братовчедка, която е по-малка от моята дъщеря. Поне сто пъти съм й обяснявала, че не е нейна братовчедка (по-скоро леля  :lol: ), но тя продължава да я представя на хората като такава.

Та... животът е пъстър и няма как някой да му забрани да бъде такъв.

То и мен ме подиграват, че ако продължавам да се туткам, ще гледам едновременно и дете, и внуче. Пък аз си казвам - ха, дано да ме налегнат такива грижи :lol: :lol: :lol:
« Отговор #413 -: Януари 07, 2011, 16:04:25 pm »
Да ви споделя и аз.Леля ми роди на 45 преди 19 г.До 5 месец и казваха,е има миома.Цикъла и беше нередовен и тя беше сигурна,че влиза в критическа.От големия и син вече имаше внуци на 5 и 8 години.Като се роди бебето  внуците и му казваха чичо бебе :lol:.Живот...
« Последна редакция: Януари 07, 2011, 16:05:56 pm от desinka71 »

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #414 -: Януари 07, 2011, 16:06:03 pm »
Обичам те Елф, ама много!

И за да не е съвсем тоз лЮбовен спам, моята свекърва е била бебе на 48 годишна майка!
Та моето момче е бил дядо и вуйчо в една крехка детска възраст!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #415 -: Януари 07, 2011, 16:54:47 pm »
една позната лекарка ми е споделяла, че е почти връстница на най-малката си леля. майка й е била на 52 години, без менструален цикъл и дълго време са мислели, че има миома. била е лекарска съпруга, при това.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #416 -: Януари 07, 2011, 17:11:09 pm »
Много примери има :)
Ето това е от сайта на НСИ
http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=19&a1=258&a2=262&a3=266#cont
*
« Отговор #417 -: Януари 07, 2011, 17:13:50 pm »
Ама моля ви се :lol:...майка ми имаше няколко колежки, които забременяха около 45 - 50 години по погрешка, мислейки че са в критическата - 3 едвам направиха аборт, че като разбраха вече бяха в напреднала бременост. :x
На една позната майка и родила 3 тото си дете на 52 ( преди 60 години )
Дали да не пуснем една нова статистика в нета, че май много станаха случаите :lol:
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #418 -: Януари 07, 2011, 18:33:38 pm »
Да обогатя статистиката  :). Баба ми е родила първото си дете на 17, а третото на 44. Чичо ми беше малко по - голям от гаджетата ми  :).
Колежка на майка ми забременя на около 43-45 спонтанно и неочаквано /има 2 големи дъщери/ и роди прекрасно момиченце.
Наша мнооого близка, за която съм писала тук, забременя за първи път на 49 след ин витро с близнаци, които износи до 9-ия месец. 2 здрави и палави момченца.
*
« Отговор #419 -: Януари 07, 2011, 18:43:53 pm »
Мдааа обичам ги тези истории в стил "а пък чичо са наака"  :D
"Всеки от нас се ражда, защото преди това Бог го е обикнал, оценил, видял е смисъл в това и той да стане част от мирозданието"

Митрополит Антоний Сурожки