Здравейте и от мен, момичета.
Първо....Честита нова година...на една голяма патерица. Нека тя ни донесе само приятни емоции и красиви спомени.
Аз малко се поразболях след празниците и се позалежах, за това не съм влизала тук. Днес вече не издържах, а и като знам колко за четене ме чака като ме е нямало толкова време...
Добре дошли на новите момичета. Радвам се, че темата ни продължава да се пълни
Спокойна и изпълнена с хубави емоции бременности им пожелавам.
Жаси, разбрах, че пак си имала страховити преживявания. Съжалявам, мила. Не се притеснявай обаче толкова. И аз знам, че когато става въпрос за домашно куче, би трябвало да няма проблем. Ще видиш че всичко ще е наред.
А за списъка, я вземи го метни да го разгледам, че и аз напоследък се опитвам да подготвям някакъв, че вече ни е време и ме е страх да не пропусна нещо.
Радост, радвам се за щастието ти
Дано все в същия дух продължавате.
Джи, стискаме палци. Няма начин да не мине всичко както трябва. Чакаме те в ЧЕСТИТО
Момичета, исках да ви попитам, според вас кога трябва да започнат да измерват таза на ЖК? Аз много се надявам да родя естествено и ме е страх да не приличам на майка ми, която е била с тесен таз и двамата с брат ми ни е родила със секцио. Вече съм 32-седмица и никога не са ме мерили. Лошото е че повечето ми приятелки, които съм питала казват, че вече едва ли не няма такава практика и докторите си я карат на късмет- каквото стане.