Мили момичета, преди да сте се разбягали за празниците, искам да ви пожелая много здраве, светлина и топлина в душата и семейно благополучие през новата година!!!
Иска ми се и да ви благодаря за чудесната компания, за уюта на полезната темичка, а и за това, че винаги така всеотдайно и великодушно откликвате на чуждия проблем!
Не съм и предполагала, че когато преди няколко години за първи път открих за себе си чара от общуването по женски, но в такава форма, че ще се стигне до някаква степен на пристрастяване!
Не съм и предполагала, че ще успея да си намеря местенце сред толкова разнородна компания, но това нямаше да се случи, ако отсреща нямаше толкова добронамери, мили, любопитни и просто добри хора! И за това ви благодаря!
Иска ми се и да се извиня, ако случайно някой се е почувствал засегнат от мои думи или мисли! Никога нищо лично не е стояло зад тях - единствено гимнастика за мозъка!
Дано всичките ви близки и вие самите да сте здрави за празниците! Защото от първата ни Коледа миналата година с Емма си спомням единствено една диагноза (толкова несправедлива тогава ми се видя за едно тримесечно бебе), много сълзи, един голям шоколадов селекшън бокс, който ни дадоха в детското отделение, но даже и след като послушно изядохме с мъжа ми всичките шоколади, пак не спряхме да плачем. Не си спомням елха и други красиви атрибути от празника. Но пък тази година съм твърдо решена, че нищо няма да ме спре да си изпеем песнопойката, даже и с риска да остана съвсем сама в това си начинание!
Весела Коледа и Щастлива Нова Година!!! И до нови срещи!!!