0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Един бърз въпрос!
« -: Януари 01, 2010, 18:08:24 pm »
Здравейте всички!Честгита нова 2010-та година!Пожелавам на всичси Ви,много здраве дълголетие ,късмет и любов и най-вече сбъдване на всички мечти.Искам сега да питам нещо онези от вас,които са се сблъсквали с високото кръвно по време на бременността.В началото на осми месец съм  и от 2 дни ми се яви някакво кръвно-140/90!Този проблем по същия начин ми се появи и по време на първата бременност.Тогава доста пъти си постоях в болница и терапията ми беше главно-допегит,и в редки случаи -нифедипин по половинка.Сега е 01.01. вечерта и не мога да се свържа с моя АГ.Искам да питам онези от вас които са имали подобни проблеми-как се спасихте от това гадно кръвно.Чудя се дали да не глътна сега половин нифедипин....Малко ме е страх така на своя глава да пия каквото и да е,но пък съм сигорна ,че по време на първата бременност съм пила...Знам ,че ще ме посъветвате да звънна на доктора първо,и това ще ми е първата работа утре,щото сега не мога да се свържа с него,но до утре....Дали да пийна нифедипин-това имам вкъщи,или да не пия нищо....
Не знам кое е по-малкото зло де си стоя с високото кръвно до утре или да пийна половин хапче....Дайте съвет,моля!