0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Отдавна не съм писала само ви чета но сега влизам във вашата първа късметлийска темичка за Новата година за да ви пожелая много здраве най вече и много ама много положителнитлни тестчета и сладки бебоци на финала.Успех и късмет!Нека 2010 е наистина годината на бебетата.

*
Здравейте сладурки :sunshine:

Честита нова темичка! Дано ръчичката на Чоки донесе късмет на много от нас  yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers:
При мен днес е прекрасен слънчев ден, но само през прозореца - мнооого студено.
А на мен ми беше още по-студено да изпълзя от леглото след 2 седмици почивка. Дано поне в офиса да не е натоварено като за понеделник. officespace

Момичета, снощи четох някъде из нета, че според статистиката най-много бебета имало в последния месец от годината, в който ние се представихме забележително, но не перфектно И през първия месец от новата година. Затова момичета, нека този месец бъде нашия месец, нека всяка от нас види заветните  :bfp1:, сакче на място и сърчице :heartbeat::crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Януари 04, 2010, 13:24:19 pm от ollivia »

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
Здравейте,момичета! :bighug:
Благодаря за хубавата тема с много пожелания!Дано през Новата година всички да имаме много късмет yahoo_17 stork-boy
Ще трябва да ме сложите отново при ловуващите :00001754:че още на втория ден от годината ме изненада червената гостенка :balk_144:
Нова година-нов късмет!Успех на всички!  :crossfingers:

Аз само малко да се поправя,  :oops: темичката на Гардженцето ми донесе късмет, тя е моето късметлийско щъркелче.
 :bighug:
Раши, много гуш и на теб!  :lol: Аз ти надникнах тайно в графиката, този аспирин протект защо го пиеш още преди овулацията?
« Последна редакция: Януари 04, 2010, 14:55:12 pm от Scarlett »
*
Хайде на следобедно кафенце, слънца :)  :coffee:

Скарлетче, аз го пия този Аспирин протект понеже ми правиха операция на сърцето преди месец и сега поне 6 месеца трябва да го пия. Тук в графиката описвам всички медикаменти, за да е ясно какво съм вземала. :) Заради операцията ми забраниха да бебеправя поне половин година - не знам как ще изтрая.

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
О Раши слънце какво го закъса ти със сърцето бе мило  :? сега да слушаш чичо доктор и да не си даваш много зор нали!Целувки
Привет момичета,
да сте живи и здрави и нека новата 2010 година да бъде за вас поне толкова щастлива, колкото беше за мен 2009г!!! Пожелавам ви живи и здрави бебета във всяко семейство!!!
 :bighug: :bighug: :bighug:
*
Остави се, не питай, Дениска. :) Ще се оправя. Ти как си мила?

Раши, мерси за следобедното кафенце  :wink: Ти си добре сега, нали?! Спомням си че спомена нещо за операция ама ми беше неудобно да разпитвам  :oops:  :bighug:

Денискааааа, неможем без такива моменти..., важното е бързо да отминават  :bighug:

Благодаря на всички бременни и родили момичета за пожеланията!!! Да сте живи и здрави и вие и семействата ви и дано скоро всички ви последваме   :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Януари 04, 2010, 16:38:51 pm от Надеж »

*
Айде и аз на следобедно кафенце!  :D
Благодаря, Раши, и по-бързо възстановяване!
Сттинче, мен също може да ме отпишеш от първото списъче - вече ми зацапа и утре сигурно ще дойде онази с бясна скорост! :(
Но нов месец - нов късмет!
« Последна редакция: Януари 04, 2010, 16:49:14 pm от petqst »
Малеее, Раши, лоша работа! Надявам се, че всичко вече е наред и бързо ще се възстановиш от операцията. Не го мисли точно сега бебеправенето, 6 месеца ще се търкулнат доста бързо, скоро ще сложим късите ръкави и ето ти лятото дойде. Ти сега сърчицето гледай да е спокойно, пълен релакс и само положителни мисли!
Силно гуш!  :bighug:
*
Благодаря ви, приятелки! Не зная какво щях да правя без вас :) Целувам ви и да знаете, че до края на годината ви искам всичките дундави - ама не от ядене! :)

Рашинка, вярвам че всички ще сме "дундави"  :lol: :lol: :lol:

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Остави се, не питай, Дениска. :) Ще се оправя. Ти как си мила?

Ами добре съм уж ама на моменти нещо се сривам, днес особено ми е много мъчно незнам защо явно, защото съм сама Денис на градина мъжо по работа и така ама и аз ще се оправя няма да се дам.Относно да сме дундави съм твърдо ЗА даже съм го написала под аватара си  :)

Денискааааа, неможем без такива моменти..., важното е бързо да отминават  :bighug:

Да отминава, че ....дано утре ми е по-усмихнат ден.
Целувки. :bighug: :bighug: :bighug:
*
Дениска, мила, утре ще ти бъде по-усмихнат ден, а в други ден още повече, ще видиш :)

*
Здравейте момичета!! Честита нова година! Пожелавам ви да е здрава, изпълнена с радости и много положителни тестове!!
Оливия, и аз това го чух някъде - за статистиката - аз забременях в края на февруари,точно 6 месеца след мисед, така че може и да има нещо вярно  :D
Може и мен да ме включите в ловуващи, най-сетне ми дойде гадината, ей голямо чакане падна и много беше гадно, от 1 година я чаках и тя взе че си отмъсти по  най-гадния начин. Но поне пак започва гонитбата, това е важното!
*
Здравейте  момичета днес  се обадих  на док да говорим за лапарото и той каза,че утре ще се чуем да видим дали ще може да ме включат в графика за този месец !Така че вее се сдухах тотално!
Ох да идва и да заминава вече ,че само за това мисля и на работа съм разсеяна!

Дении миличка и  бъди силна наистина не трябва да се даваме ,ама на моменти като ми влезнат черни лоши мисли в главата .....
Рашинка бързо възстановяване ти пожелавам и тези 6 месеца да минават по-бързичко!
Петинкоо съжалявам душиччке за тая червената - пропъждай я  не я пущай да идваааа!
[/url]
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Вивинка не се сдухвай моля те.Аз така като ми насрочиха деня,нон стоп ревях,и аз не знам защо,но си ревях като магарица.А то страшно няма,просто си опънах нервите излишно.Споко ,миличка,ние сме с теб и стискаме силно палци за добър резултат.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Привет, за много години и от мен! Пожелавам на всички тук най-вече здраве и късмет, другите блага ще се наредят някакси покрай тези двете.
Този месец и аз се изключвам от очакващите точно като blue angel. Отново изпуснах момента.
Но съм оптимист - имам добро предчувствие, а и де що късмети имаше все бебе ми се падаше... Та и аз малко като Denisa потъгувах като видях, че няма да е и този месец хубавата новина. За беля ми изчезна котето и не можем да го намерим. Дано се е изгубило просто и да престърже на прозореца скоро, че ми се къса сърцето за него. Не мога да си представя, че му се е случило нещо лошо.
И все пак трябва да сме оптимисти за да ни се случват хубави неща!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добър вечер и от мен милички :) Аз скоро се местя при ловуващите че гадината си замина :) ама я пратих доста далече и и казах да не стъпва при никоя от мацките в зачатие  :wink: че ще има бой бой...Пожелавам на всички Новата година и новата ни тема да донесе много +++ резултати.

ПС:Гледах по новините за момичето дето на 14години станало майка-и чака да разбера дали няма да е бебе на 2010.. Мале на 14 8O Да и е живо и здраво момиченцето