ЧНГ!Да сме живи и здрави, повече спокойствие и положителни емоции през новата година!
Като човек, страдащ от запек знам колко е неприятно това.Четири дни са ужасно много време.
Бих дала Лактулоза , пробвала съм я -приятна на вкус и с много меко дейстие.
Дуфалак е със същото съдържание, не разбирам притеснението ви.Стига да няма установени алергии.
Клизмите могат да доведат до привикване, независимо дали са със специална система, сапунче или каквото е там.
Аз пред два месеца също се схванах от носенето на моя юнак и една мама ми даде мостра - Bio Ice.Билков гел с камфор, мента и др., пише да се консултираш с лекаря все пак.Имаше ефект при мен.Венен гел е за разширени вени.Мазане със спирт също става, но в началото с много лек масаж.
Тошето спи много леко и неспокойно.Нямаме зъби още.Не знам какво да мисля
току-що направи една серия рев, истерии,вода, биба, сукане и заспа, но не в кошарата, а в нашето легло.Това ли е проблема не иска сам?
Така като те чета, по нашия път вървите.
Кристина не е страдала от зъби до последния кътник, но както и при вас по-късно излезе и първото зъбче, на 10 месеца беше.
До седем месеца заспиваше сама в стаята без никого, оставях и излизах, но послееееее
Аз по едно време бях много ербап, заричах се- мойто дете няма да спи на спалнята при нас, мойто това, мойто онова, ама друго стана
Опитвах доста време с цената на много безсънни нощи и изнервено положение у нас да я накарам да си спи в леглото си, но накрая отстъпих. Ами хем трудно заспиваше там, по три часа права съм стояла, не мога да изляза от стаята, хем по сто пъти ставах, тя реве да излиза от креватчето.... И настъпи рай за всички когато я взех, детето спря да се буди, ние наспали се блажено. Започна при нас да спи понякога, после пак в нейното легло, после пак при нас, сега ще ма голямо легло вече, че нейното креватче и окъся, вече нали е "гоама" и така, но съм дваж по-спокойна, наспала се и благоразположена към детето от когато се мъчех да въведа някакъв ред. И аз не знам защо. Та вече не се заричам за нищо
Ти изчакай, де, не е нужно да го взимаш при вас, той може и временно да е неразположен.