0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Днес в 14:16 в Морската градина Варна - Лиско в присъствието на milenaeneva и майка си изтеглиха никнейма на печелившия участник в допълнителния жребий - altea.
Скоро ще качим и клип от тегленето.

честито алтеа, пожелавам ти това да е твоя шанс :D
« Последна редакция: Януари 07, 2010, 14:25:07 pm от StefiZ »
*
Честито на Алтея! :D
Дано това да е нейният опит!
*

altea

• 214
  • щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване.
Току що ми писаха на скайпа и отговарям с треперещи пръсти.Благодаря на дарителите , Зачатие и цялото лискино семейство за втория шанс, който получавам. Може и да не вярвате ама на 2-ри през нощта сънувах,че ми се усмихва една съученичка Красимира се казва не съм я виждала от 12г и още някой имаше и чувам,че казва " пратих смс за теб в конкурса дано да спечелиш",тогава още не знаех,че ще има втори шанс,а пък от баницата ми се падна "сълзи от радост ще се леят,а лицата в усмивки ще греят" е май почнах добре годината на металния тигър дано и така да я завърша и да увелича лисичата дружинка. Много ви благодаря.

ПП. Явно за мен чудесата идват на Иванов ден  :wink:
« Последна редакция: Януари 07, 2010, 15:00:45 pm от altea »
Re: Допълнителна награда за участник в Колед&
« Отговор #23 -: Януари 07, 2010, 14:49:57 pm »
Честито на Алтеа!
Толкова ме трогна историята й и сега искрено се зарадвах за нея!
Господ си знае работата!!!
« Последна редакция: Януари 07, 2010, 15:30:50 pm от мерилин »
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
честито, altea, нека късметът продължава да бъде с теб!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Цялата съм в тръпки!
Честито altea!
Успешна процедура и нека Лисковия късмет те споходи! :goodluck:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
Честито на Алтеа и дано късметът и от днес да и донесе така чаканата радост!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
Честито,Алтеа!
От сърце ти пожелавам това да е твоята успешна процедура!
Късмет и успех,мила!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
:rainbow:Честито Алтеа!
 yahoo_17Късмет по Лисковски да те помете и бебче да ти донесе!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

altea

• 214
  • щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване.
Много сте мили наистина, вълнуващо и окуражаващо е да получаваш толкова подкрепа от хора,които никога не си виждал и не познаваш. Усещането,че някой съвсем непознат мисли за мен и иска да успея ме изпълва с надежда и радост,че света не е толкова лош, искам да успея заедно с вас и заради вас и вашата добронамереност. Голяма работа е общуването, не бива да се затваряме в себе си,а да споделяме, само така ще успеем.Мечтая си един ден да дам кураж на някого както "Изгубена в никъдето" даде на мен.
*
Алтея, Танита и всички спечелили момичета, дано късметът този път да е с вас!

Пожелавам ви го от сърце!
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Аз имам много силно предчувствие, че тази ни благотворителна инициатива ще е най-успешна :)
Ще чакаме с нетърпение да споделяте как се развиват нещата при вас и ще се надяваме на много положителни новини :bfp1:

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Много се радвам за Алтеа :) Тя е човекът, който много ме разплака с разказа си. Време е за много щастие !
Успех мило момиче !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Честито altea желая ти успех мила. :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Честито, Алтеа! Палците ми посиняха от стискане, но имаше защо! :D
Желая ти от сърце тази награда да ти донесе късмет! Дай Боже да запомниш Новата 2010 г. като най-щастливата в живота си! Успех, мила!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
Браво Altea, знаех, че ще спечелиш!
Пожелавам ти тази година preggo и на финала малко пухкаво  ylinfant
*
Честито, Алтеа! Дано тази година да е пълна с хубави събития за твоето семейство! :hug2:
*
Алтеа, честито! Дано ти е на късмет!

*
Честито, altea! Дано тази година е най-щастливата за теб и сбъдне твоето най-прекрасно желание.  :)

Пожелавам ви на всички участнички и спечелилите  ваучъри и неспечелилите много късмет и скорошно сбъдване на мечтите. Дано следващата инициатива да може всички до една да бъдат изтеглени!
Честито  altea!Толкова се радвам за вас :D ще чакам  :bfp:от теб :goodluck: