0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Управителния съвет на Сдружение Зачатие с радост съобщава, че реши да даде още един ваучър на стойност 3500 лв на участничка в конкурса.

Както знаете, в началото събрахме достатъчно пари, за да зарадваме 3 семейства на нашия Коледен празник. Отделно две клиники дариха процедури за още 3 участнички. След това дойдоха закъснели дарения, с които решихме да помогнем на още три семейства с мъжки стерилитет:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=39879.msg657686#msg657686

След празниците забелязахме, че е дошло още едно дарение:
22/12/2009    2,000.00   Вноска на каса по разпл.с-ка   Л. Г. ВЕЛИНОВА    ДАРЕНИЕ
Очаквахме с нетърпение г-жа Велинова да се свърже с нас, за да каже каква е дарителската й воля. Не успяхме да намерим телефон или мейл за връзка с нея и затова решихме да изчакаме поне седмица, тъй като това дарение пристигна след предварително обявения срок за набиране на средства за Коледно желание.
След проведен УС, Сдружение Зачатие реши тази сума да се дари на една от участничките в конкурса. За целта ще добавим към нея другите допълнителни средства, набрани от всички вас за инициативата, ще добавим и едно рамо от Сдружението, за да се оформи същата сума като на другите участнички.

За допълнителните ваучъри за лечение на мъжки стерилитет решихме да платим изцяло от сметката на Сдружението.

Както знаете, на Коледното парти изтеглихме имената на 6 от участничките в конкурса. Останаха имената на 3 момичета. Едно от тях ще бъде изтеглено в присъствието на членове на сдружението и други, желаещи да наблюдават процедурата. Предния път, когато имахме допълнителна награда, помолихме Мишанта да я изтегли:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=38997.0
Предполагам, че и сега ще действаме по подобен начин и съвсем скоро ще ви уведомим как точно ще процедираме.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
С какви хубави новини започва годината! Браво на дарителката, дано все повече хора с добри сърца има занапред!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

Благодарности на г-жа Велинова!
Аз стискам силно палци на една от участничките, чиято история много ме развълнува. Дано да има късмет този път!
Дано Altea да има късмет, тя наистина заслужава да получи своя коледен шанс!
 osi_9
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Страхотен жест, късмет момичета!
*

altea

• 214
  • щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване.
Късмет на всички, след толкова усилия всеки заслужава своята победа.
Благодаря за жеста на г-жа Велинова и Зачатие за шанса и надеждата,които ни подаряват както и на всички съфорумци за подкрепата.
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Хубаво  начало на годината!

Поздравявам  г-жа Велинова   -нека е много щастлива и здрава !!Дано  жеста  й да донесе  прекрасно малко слънчице на участника ,които ще получи допълнителната награда!

Аз стискам силно палци на една от участничките, чиято история много ме развълнува. Дано да има късмет този път!
И аз ! И аз така!

*
Поздравления и благодарности за всички дарители, които направиха възможна тази инициатива!

Ани, аз ти предлагам този път да тегли номинираната и спечелила в категорията "Риботрепач на годината" за да може да "зарази" с късмета си всички :) Стига да може да намери свободни минутки от малките лисичета ;)
*
И от мен благодарности към всички дарители!
Съгласна съм със Сигнус, нека Лиско да тегли томболата.
« Последна редакция: Януари 05, 2010, 10:22:07 am от Елфи »
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!

Поздравления за  :flower:г-жа Велинова!

Мама Лисица е човека!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
Поздравления за г-жа Велинова! Дано има повече хора като нея!
Няма да си кривя душата, ще стискам палци на Алтеа.
« Последна редакция: Януари 05, 2010, 13:02:31 pm от Kremkaramel »
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
Браво на г-жа Велинова, дано има повече дарители като нея!
На Алтеа силно стискам палци и дано това да е нейния новогодишен късмет :)
[/url][/url]
*
Поздравления за г-жа Велинова!
Дано такива като нея да има все по-вече!
Дано занапред има повече добри хора като  г-жа Велинова!
Дано Altea да има късмет, тя наистина заслужава да получи своя коледен шанс!
 osi_9
Браво на г-жа Велинова, дано има повече дарители като нея!
На Алтеа силно стискам палци и дано това да е нейния новогодишен късмет :)
*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
Поздравявам всички дарители за благородната им постъпка! 
На Altea пожелавам късмет в жребия и най-сетне успешен край на неуспешните процедури!   :balk_602:
*
Благодаря на г-жа Велинова!
Алтеа, късмет и от мен!

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Ани, аз ти предлагам този път да тегли номинираната и спечелила в категорията "Риботрепач на годината" за да може да "зарази" с късмета си всички :) Стига да може да намери свободни минутки от малките лисичета ;)
О, то още вчера е решено това :)
Пак си бляла по разни небостъргачи :balk_21:

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
Ами - професионални деформации. ;)
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Съгласна съм със Сигнус, нека Лиско да тегли томболата.

Мама Лисица е човека!

Чудят ми се децата защо майка им реве.
Късметлийка съм, наистина. С хора и приятели като вас.

Бих предала късмета си на всички с пълни шепи стига да мога:)

Благодаря на г-жа Велинова за жеста. Невероятно е, че има такива хора. Поклон.

Сега видях, че и Ани е писала:)
За мен ще е чест. Наистина.
« Последна редакция: Януари 05, 2010, 16:48:29 pm от Lisko »

Както знаете, на Коледното парти изтеглихме имената на 6 от участничките в конкурса. Останаха имената на 3 момичета. Едно от тях ще бъде изтеглено в присъствието на членове на сдружението и други, желаещи да наблюдават процедурата. Предния път, когато имахме допълнителна награда, помолихме Мишанта да я изтегли:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=38997.0
Предполагам, че и сега ще действаме по подобен начин и съвсем скоро ще ви уведомим как точно ще процедираме.

[/quote]