Здравейте,
Виждам, че отдавна не е писано по темата, но искам да споделя своя опит, от който и стигнах до заключение, че не бива да се казва на работодателя, че въобще правите инвитро.
Месец май беше първия ми опит от фонда, за съжаление неуспешен. Понеже бях така добра и казах, че през ден ще закъснявам малко за работа и когато ми е трансфера ще съм болничен 7 дена /и естествено ако е успешен опита може да съм също болничен/ решиха да пуснат обява за друг човек, защото ако ме няма мен няма кой да ми върши работа /е освен някой колежка от офис в друг град/. И така дойде ново момиче и понеже до трансфер не се и стигна си я обучавах с уверението на работодателя, че ще си останем двете докато получа втората си заповед от фонда и започна втория опит. Но преди няколко дена ме накараха да подпиша заповед, че напускам по взаимно съгласие от 01.09 - няколко месеца преди втория си опит. И така сега за кога да търся нова работа се питам аз. Подла постъпка заради която съжалявам, че съм работила в тази уж престижна фирма.