здравей, dan4e! първо по въпроса за бирата... ами, да, имаме си биричка и други неща
чувствай се поканена да дойдеш да изпием по една, а може и по повече
сега за другото: първо ни направиха кръвен тест за HAEMOGLOBIN, HbsAg, HIV, IGG RUBELLA, HEPATAITIS C и след като всичко беше ок ми биха DECAPEPTYL 3.71 mg. след това започнах с FOLLEGON 225IU -5дена, от шестия ми прибавиха и MENOGON 150IU (HUMEGON). след 10тия ден ми увеличиха дозата на FOLLEGON 300IU и MENOGON 150IU. ходех всеки 3дена на скан за да се види дали растат. на 13тия ден вечерта ми поставиха PREGNYL 10000IU и така бях готова за изваждането на яйциклетките на по-следващия ден сутринта. бях направила 13, от които само 7 добри за трансфер и замразяване. по принцип лекуващия ми лекар ми каза, че организма ми не реагира много добре и при такова количество лекарства би трябвало да има по-голям резултат- повече от 20 яйциклетки. през всичкото това време се чувствах много добре, като изключим, че ме наболяваше ду.. от инжекциите
, не качих и нито кило.
в 5000$ се включват всички лекартва до тук както и трансфера след това. надявам се да съм била полезна. Успех!!!