Здравейте на всички, искам да разкажа моята история, извинете ме предварителни ако е по-дългичка. Година и половина обикаляне по доктори, след не настъпване на бременност. Отскоро (2 месеца) започнах да ходя при д-р Васил Даскалов, започнах да си правя изследвания и т.н Бях се вглъбила в правенето на изследвания, не мислех много за бебе вече, но започнах да имам постоянно кръвотечение и болка в ляво на корема, което търпях 1 месец почти. Преди 2 седмици се принудих вече и отидох при доктора и му казах, оказа се, че съм бременна извънматочно...
Веднага ме приеха в Селена - Лапароскопия за отстраняване на плода. След като се събудих от упойката ми казаха, че са ми махнали лявата тръба, а дясната са я прекъснали.. Още не можем да се съвземем с мъжа ми. Единствения начин е ин витро. Решихме да си подадем документи в Селена за фонда. Но въобще не съм наясно с нищо, ако някой минал по този път може да ми разясни нещата как стават. Спермограма ще трябва ли с документите или ЦС? За колко време се подават документите и докторите ли се разправят с тях или аз сама трябва да ги събирам? Засега съм се насочила към д-р Минев, моля за коментари. Мисля, че хора минали по този път не трябва да спират да пишат, за да вдъхват кураж и на останалите, които сега започват. Благодаря предварително и успех и попътен вятър на всички!