0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #780 -: Октомври 04, 2010, 12:41:27 pm »
pink_rose може да е било рано за тест
Повтори теста след 2 дни
Стискаме палци :)
Благодаря ти!

Да не ти пука какво мислят другите за теб :)
« Отговор #781 -: Октомври 06, 2010, 16:28:01 pm »
Гадната лелка ме посети днес. Умря и последната надежда  :BangHead:. Не беше планувано, но много щях да се радвам.

Да не ти пука какво мислят другите за теб :)
« Отговор #782 -: Октомври 06, 2010, 16:34:48 pm »
Ееее Роузи съжалявам мила  :bighug:
новия месец да ти е на късмет  :crossfingers:  yahoo_17 yahoo_17

Вярвам!!!!
*
« Отговор #783 -: Октомври 07, 2010, 23:02:05 pm »
Не спамете темата, момичета!
« Отговор #784 -: Октомври 13, 2010, 10:28:27 am »
Здравейте, момичета ! тук не съм писала и не знам въобще дали да пиша , но ще се побъркам тия дни . Не знам дали си въобразявам, дали ми се иска и си намирам симптоми -  искам някой да ме смъкне на земята . Имам още около 4 - 5 дни до датата на оная ми ти баба Яга, а днес ме боли корем все едно ще ми дойде всеки момент /така съм от сутринта/, само че е рано;чувствам   се ужасно изморена от 3-4 ден след ову / /аз съм в отпуска от 01.10./; гърдите ту ме болят , ту спират; имам леко тупкане за секунда в корема ниско долу от около 2-3 дни и леко боцкане /сякаш с върха на игла ме бодат/ в коремчето по средата, освен това от както е минала овуто непрекъснато имам натрапчивата мисъл че съм бременна  :? и не мога да си я избия от главата.. Вчера бях на зъболекар и ми слагаха упойка , резултата е 2 в 1 - гангрена на единия зъб и един изваден, упойката и натрапчивата мисъл съвсем ме психясват :?
*
« Отговор #785 -: Октомври 13, 2010, 10:32:48 am »
eliyana, пусни си кръвен тест :crossfingers:
« Отговор #786 -: Октомври 14, 2010, 11:05:21 am »
Здравейте, на мен също ми се налага да пиша в темата този месец. Ще опитам дао бясня накратко: 2 мес. мерих темп.и правих О.тестове, отрицателни. Мин.месец посетих лекар и направих изследвания на хормони на 3ти ден-резултата не беше добър, според тях изобщо не овулирам. След това на 14ти ден ме изследваха отново с ултразвук за О, но пак нямаше нищо-стена 6 мм.,изобщо никакъв помен,че ще имам или съм имала О.По съвет на лекаря от 16 ден започнах Утрогестан(по принцип съм с дефицит и го пия от много години, но обикн.от 18ти ден. Сега ми закъснява вече 8 дни(обикновено не ми е точен,но ми идва по-рано,а не по-късно), но не мога да си обясня изобщо причината, предвид,че лекар е установил липса на О, и от 16ти ден съм започнала Утрогестан(по време на чиито прием май не може да се забременее...)Затова и още не съм правила тест,защото смятам,че ще е някакво чудо. Имате ли идея дали е възможно?
« Отговор #787 -: Октомври 14, 2010, 14:52:15 pm »
Здравейте, искам да попитам има ли възможност да съм бременна с маточна лигавица 7,3 мм , измерена на ехограф този месец. По принцип съм с нередовна овулация , този месец , един от дните в които правих тестове за овулация имах положителен тест , тогава правихме опити за бебе...на следващия ден посетих гинеколог и му обясних ситуацията. След прегледа той ми каза че вижда оскъдно свободна течност, което било от овулацията . / според него / Каза да правим още опити за бебе.
Дали има възможност да съм забременяла при тези обстоятелства?
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #788 -: Октомври 14, 2010, 16:12:38 pm »
Здравей, Силви, аз забременях с 8 мм дебелина на лигавица, така че според мен и при теб е възможно.
Късмет!  :crossfingers:
« Отговор #789 -: Октомври 15, 2010, 12:53:27 pm »
Благодаря, ще изчакам още ден, два и ще си направя тест за бременност :wink:
« Отговор #790 -: Октомври 17, 2010, 16:07:03 pm »
здравейте момичета,имам един въпрос закъснява ми 2 ден и днес си направих тест и имаше втора но много вледа черта възможно ли е теста да не е верен.
*
« Отговор #791 -: Октомври 17, 2010, 16:18:47 pm »
Може. Стига да си направила теста коректно.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #792 -: Октомври 17, 2010, 16:51:41 pm »
до колкото съм запозната с тестовете съм го направила коректно.много се надявам да е верен,ще изчакам още ден два и ще повторя теста.
*
« Отговор #793 -: Октомври 17, 2010, 17:00:40 pm »
здравейте момичета,имам един въпрос закъснява ми 2 ден и днес си направих тест и имаше втора но много вледа черта възможно ли е теста да не е верен.
На мен ми показа реален резултат 1 ден преди закъснението :)
Все пак изчакай 1-2 дни и повтори теста. И още един съвет вземи си тест от друга марка ;)
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #794 -: Октомври 17, 2010, 17:00:57 pm »
до колкото съм запозната с тестовете съм го направила коректно.много се надявам да е верен,ще изчакам още ден два и ще повторя теста.

Щом срокът му на годност е ОК, не е имал механични повреди теста и си го направила по указанията - честито от мен ;) Това, че втората черта е по-бледа - няма никакво значение. Ей това човече на подписа ми беше -  5 теста, всичките с по-бледа втора черта, а сега ме подритва  :lol:
Хапвай, спинкай си и се наслаждавай  :D

П.С. в предишния си пост съм се изразила зле, по невнимание, за което се извинявам. Ти питаш дали може тестът да НЕ Е верен. А аз ти писах "може", имайки предвид, че най-вероятно е верен. Много, много извинявай за това.  :oops:
« Последна редакция: Октомври 17, 2010, 17:05:04 pm от Jbrul »
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #795 -: Октомври 17, 2010, 17:18:08 pm »
Благодаря за отговорите.Jbrul пожелавам ти всичко да мине като по вода и накрая да гушкаш един много сладак бебок.
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #796 -: Октомври 17, 2010, 18:21:25 pm »
Опитай още един утре сутринта, макар че съм убедена, че е положителен  :).
« Отговор #797 -: Октомври 18, 2010, 14:10:23 pm »

С моята бледа, ама едва забележима втора черта, сега съм бременна в осмия месец. Пожелавам го и на теб. :bfp:
« Отговор #798 -: Октомври 19, 2010, 16:03:10 pm »
здравейте и от мен.
днес си направих тест, който ми показа една много бледа втора черта.
Бременността ми е планувана и очаквана с нетърпение.В началото толкова много исках бебче че си въобразявах всевъзможни симптоми. След като ме навести тази гадна лелка рещих всичко да зарева и да не се вторачвам за симптоми. И ето че май му дойде момемнта. ще изчакам един два дни още, ако успея и ще направя пак тест.стискайте палци дано да е с две черти. пожелавам на всички мами които с нетарпение очакват този жадуван момент да им се случи в най-скоро време.
Кога трябва да отида на лекар за първи преглед.  :bfp1:
*
« Отговор #799 -: Октомври 19, 2010, 17:14:41 pm »
Кога трябва да отида на лекар за първи преглед.  :bfp1:
Аз отидох за първи път в 5 г.с., а в 7 г.с. ме регистрираха. Изчакай 2 седмици от закъснението и тогава отиди. Стискам палци всичко да е наред.