Добре, а когато другите титри са отрицателни, а само това е положително, какво? Пием АБ доживвот ли? Щото като стане хронична инфекцията лечение няма. Това ми го е казвал лекар. Стигне ли се дотам, докъдето казваш ти /аз не споря че е така, както казваш, напротив, напълно съгласна съм/, вече е късно. Белята е сторена и по-зле няма накъде - хидросалпинкс, тазово-възпалителна болест, малкият таз е дроб-сърма. Ама колкото и лечения да провеждаш след това, файда няма. От тази гледна точка ОТНОВО НАТЪРТВАМ, В КОМБИНАЦИЯ С ДРУГИТЕ ТИТРИ ЗА АКТИВНА ИНФЕКЦИЯ, ако само този е положителен, може да се направи само едно - да се видят щетите и да се действа според тях. Другите неща, дето ти ми беше писала в България ощ не се практикуват, така че...пак стигаме в изходна позиция.
Явно говорим за едно и също, но не успяваме да се разберем.
На този етап, гинеколозите приемат този титър за показател за прекарана инфекция. Може вече и да не е така, но до миналата година беше. така са ми казвали лекарите /не един/, така съм го възприела. Ако истината е друга, значи са ме излъгали, пък аз вас.
Деси, щом отдавна виждаш, че пишем глупости, защо не ни поправи, бе мила? Защо не се включи с тази полезна и обширна информация, ами ни оставяш да тънем в заблуждение? Не се заяждам, сериозно те питам. Информацията ти наистина е много полезна, защо не я сподели в темата по-рано.
Между другото, на тази база, ти какво би посъветвала момичето в този случай. Как да разбере тя има ли или няма хламиддии, при положение, че лекарите тук така процедират?
Всичко, което съм споделяла до момента е на база личен опит и разговори с лекари по въпроса. Ако съм сгрешила някъде и информацията ми е тотално грешна и застрашаваща нечие здраве, моля за извинение. Нека се включи лекар и разясни.