Здравейте,
като форума и се чудя дали въобще съм за тук с моите 7 месеца опити за бебеправене. Но се надявам да не съм досадна на никой. На 31 г. съм.
Историята е следната: През октомври 2008 решихме с бившия ми да имаме бебе. Стана много бързо, може би след месец-два забременях. И мисля 10 г.с. направих спонтанен аборт - при4ина не намериха. След месец се разделих с него и приех случилото се за "бог така решил 4е е по-добре за мен".
Сега с мъжа ми
)) решихме да имаме бебе и от май тази година опитваме усилено
.
Хормонални изследвания не съм си правила още, но при гинеколога ми цитонамазка, микробиология, екг - всичко е нормално. Цикълът ми е многоооооооооо нередовен - средно около 35 дни (може на 30 , може и на 45 ден да ми дойде). Живяла съм в Германия и преди около5 години в тази връзка ми правиха изследвания за какво ли не - казаха 4е няма нищо и всичко е нормално. Досега не ми пречеше, защото нямах за цел да знам кога съм в о. и имам ли!
Той другия понеделник ще прави спермограма. А аз сега чакам м., за да направя хорм. изследвания.
Виждам, че тук във форума определено има много компетентни млади дами, които моля да дадат съвет.
Благодарна ще съм за всеки коментар!
Пожелавам на всички многоскорошни здравички и усмихнати бебенаправенки!