0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Графиката на Марина 75
« -: Януари 24, 2010, 08:15:17 am »
Хайде и аз да се запиша тук.Май доста рано ми е овул.,от няколко мес.пак меря температура и правя тестове,всеки мес.ову е около 10-ти ,12-ти ден.Дали правилно я определям?Тоя мес. 2 дни пропуснах термометъра,но все пак погледнете,ще се радвам да давате съвет от време на време.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Re: Графиката на Марина 75
« Отговор #1 -: Януари 24, 2010, 08:33:32 am »
Дано да ти е на късмет, скъпа моя пускането на темичка тук!  :bighug:
Много по графичката ти не мога да кажа заради липсващите данни, но ми се иска тестовете за ову да ги правиш от отрицателен до отрицателен (казвала съм го и по-рано) - по-добре да изхабиш 2 кутийки (т.е.да започнеш рано рано с тях) за да установиш кога точно е ову, отколкото да я изпуснеш! Възможно е наистина и да е по-рано, но и без Т и без тестове не е много сигурно. Дано да е бил все пак успешен лова - много ще ти стискам палци, за да се наложи да не използваш фонда! Късмет мила моя!!!  :bighug: :goodluck: :bighug:
п.с. Забравих да подухна  :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Отговор #2 -: Януари 24, 2010, 08:44:35 am »
Ей Маринчеее,записа се и тука душата ама така де то яйцето за да го хванеш трябва зоркото око на бандата ни да дебне също  :D :D :D
 Дано ти е на късмет душата,и скоро да ни зарадваш с +++++++
Не мога да не разлея някой и друга биричка по повод новата ти темичкаааа  :drunk: :drunk: :drunk:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Марина75

• 3039
« Отговор #3 -: Януари 24, 2010, 08:48:12 am »
Е Аничка,с вирусчетата от теб,надеждата е доста по-голяма.Не съм правила до сега тест от - до -,все така към 10-ти 11-ти ден препишквам един,ако е полож.и на другия ден пак правя и толкова.Сега го направих още на 9-ти ден,заради обилната ЦС,която имаше,но пък тогава беше с леко по-бледа тест линия.Аз доста се омотвам с тия графики ама како да правя,ще помагате бе Исе,за къде съм без вас :wink:

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #4 -: Януари 24, 2010, 09:57:27 am »
Хайде и аз да ти пожелая темичката да ти е на късмет! yahoo_33 yahoo_17
Защо не се виждат сърчицата и бележките? :ask:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #5 -: Януари 24, 2010, 10:06:51 am »
И от мене много късмет Маринка :DЗа сега графиката ти е супер :crossfingers:
*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
« Отговор #6 -: Януари 24, 2010, 12:07:40 pm »
 Маринка дано темичката ти да е на късмет, да го хванете този път яйцето и от мен много стиснати палчета  :crossfingers:  :balk_602: yahoo_17

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #7 -: Януари 24, 2010, 14:49:08 pm »
Хайде и от мен едни  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Да ти е на късмет темичката тук!Ние с теб вървим от 2-3 цикъла заедно с датите и аз доста често ти поглеждам графиката да я сравнявам с моята.
Дано успееш да стигнеш до заветната цел без да ти се налага да ползваш услугите на фонда! osi_9
  <br />
*
« Отговор #8 -: Януари 25, 2010, 09:41:57 am »
Честита ти темичка, мила Маринка!
Дано да ти е на късмет и да хванете час по-скоро яйчицето  :D
Имаш и моите стиснати палчета - :crossfingers: :crossfingers:  :crossfingers: yahoo_17
« Отговор #9 -: Януари 25, 2010, 09:55:13 am »
Според мен следващите 2 дена ще бъдат много вълнуващи  :lol:
Много трябва да се обичате с твоя.
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #10 -: Януари 25, 2010, 10:00:01 am »
И от мене много стиснати палчета! :crossfingers: yahoo_17 :bed: :egg: :bfp1: :balk_5:
<br />[/url][img]http://ticker
*
« Отговор #11 -: Януари 25, 2010, 10:02:34 am »
 :D Успешно ловуване Маринка.   Дано хванете яйчицето !!!!
Стискаме палциииииии . :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :hug2: :balk_602:
*
« Отговор #12 -: Януари 25, 2010, 10:11:08 am »
Честита темичка, Марина!  yahoo_17
Още не е съвсем сигурно, че ову е минала, но според наличните данни - 9/10-ти ден.
Ще надникна след 3-4 дни отново и може и да се коригирам  :)
Успех! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #13 -: Януари 25, 2010, 13:35:41 pm »
Според мен О. може да е била на 10 ден от МЦ - ако БТ се задържи висока
:)

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Марина75

• 3039
« Отговор #14 -: Януари 25, 2010, 16:09:30 pm »
Много благодаря на всечки ви.И по мои сметки ову е на 10-ти ден.Айде дано се сбъднат пожеланията ви и да сме го гепили това яйце.

*

Марина75

• 3039
« Отговор #15 -: Януари 31, 2010, 08:57:21 am »
Здравейте,тая моя температура нещо се сбърка и ме притесни.2 дни 37.1,днес 36.9,защо ли?За цикъл е много рано.Оф ще полудея вече.

*
« Отговор #16 -: Януари 31, 2010, 09:02:53 am »
Здравей Марина :DГрафиката ти според мене се движи добре,има още време да се покачи.Може този спад да е инцидентен,така че споко.Между другото,погледнах ти и другите графики.Тази много наподобява графиката ти от м.октомври,и тогава е имало спад.Поздрави и мисли позитивно :Dа аз ще стискам :crossfingers:
« Последна редакция: Януари 31, 2010, 09:04:56 am от dgina »
*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
« Отговор #17 -: Януари 31, 2010, 16:59:53 pm »
Маринка, не е голям спад споко, случвало се е, ще продължи да се покачва температурката  osi_9 :crossfingers: yahoo_17, Успех, дано  :D

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
« Отговор #18 -: Януари 31, 2010, 21:18:51 pm »
В дните с по-висока Т да не си я мерила по-късно или пила алкохол, ако си се въртяла повече през ноща, при мен дава страшно отражение, така че е  нормално, графиката ти е добре
*

Марина75

• 3039
« Отговор #19 -: Януари 31, 2010, 21:31:38 pm »
Цвети,аз алкохол не пия,мерих я в 6ч.,както винаги,а за това дали съм се въртяла може.Няколко вечери се потя като замаяна и не спя много спокойно,пък и пълнолунието ми влияе на съня,пък то май тия дни беше.