Ох..ние след две безсънни нощи, борещи се с високата температура решихме все пак да я заведем при местното светило в педиатрията, поне да чуем още едно мнение. Този път беше прегледана поне най-обстойно, гърло - не е зачервено, ушите също са си наред, нма подути лимфни възли, та доктора се ангажира с 2 диагнози - едната някаква бебешка 3-дневна треска с висока температура и никакви други симптоми, но тя пък завършвала с обрив, който при нас не се появи на 4-тия ден /имало и много редки случаи да се появи на 5-я/, та обрив все още нямаме...Другото било стомашно-чревна инфекция, която пак се характеризирала с високата температура /която допълнително се повишавала при никнене на зъби/, разтройство, повръщане, абе с две думи - при нас бяха налице. Лошото е, че и той ни каза да даваме суметролим, и кво да направя - предадох се! Минахме и на диета без белтъци...Тя и без това хапва по 2-3 хапки, колкото да не е без хич, много чайчета и така...Ако не минело да пускаме кръвни изследвания в събота. Явно и той не бърза да пуска изследвания. Ама кво да направя, не съм лекар, освен да слушам нищо друго не ми остава.
Да не чува дявола, но днес сме доста по-добре, няма температура, заиграва се, хапна и малко попара сутринта. Пу-пу...дано това да беше, че и на мен ми беше много мъчно да я гледам как се измъчва горкичката.
Мини, скорошно оздравяване на Стефи!