Здравейте и от мен, момичета!
Дано и тази тема е още по-пълна от миналата.
Хриска, мила, съжалявам че се налага да си без половинката в този важен момент за вас, но все пак мисли че го правиш заради бебо. Нали сега той е най-важен. Съвсем скоро ще бъдете всички заедно у дома. А ние стискаме палци всичко да мине по мед и масло и скоро ви чакаме със снимков материал
White, радвам се да те видя. Както винаги се включваш на място
Как е малката? Расте ли? А баткото свикна ли с новото положение?
bony2, мисля, че е хубаво да те види лекар. Това подуване според мен може да е от различни неща. При снаха ми по време на първата бременност беше от висок албумин, а при втората, от проблеми с бъбреците. И в двата случая и беше назначено лечение. При теб може да се дължи просто на по-обилно хранене или пък прекаляване със солта. Дано да е това. Просто се обади на твоя лекар, за да си по-спокойна. Късмет!
Аз правих ранно БХС в Майчин дом. Бях в 12 г.с. и единствено съжалявам, че не си носех ехографска снимка и се наложи да вися 3 часа пред ехографския кабинет в Майчин дом. На 14-тия етаж за радост не чаках изобщо, но може би защото вече почти всички явно са били минали. До колкото знам вземат кръв до към 13:00 или 14:00 часа, а аз успях да се добера до тях едва на обяд. И още нещо важно- доктора който ще ти прави ехографията трябва да попълни ПОРЪЧКА ЗА БХС /това е бланка, която можеш да намериш в сайта на генетичната лаборатория:
http://84.238.215.2/cgi-bin/WebAccess/Късмет и стиснати палци на всички, на които скоро им предстои "важната среща"