От време на време се появява някоя от нас и после-нищо,пълно затишие!Защо така?Нямаме време от ежедневните си проблеми,за да отделим няколко минутки на съфорумките си,които се отзовават в трудни за нас етапи.Нека вземем пример от момичетата в Бг,които толкова се подкрепят и помагат помежду си!Какви са резултатите от инвитрото в Гърция,колко успяха,нека се похвалят и да споделят с останалите опита си и колко отпаднаха,но не загубиха кураж и ще продължат с нови сили и занапред да се борят?Аз съм от втората групичка,борих се и не успях.Но не смятам да се отказвам,докато има надежда да изгрее слънце и на моята уличка!Искам също да изкажа най-големи благодарности към доктор Стефо Иваноф,който ме спаси след седем години ходене по мъките,болници,доктори,две неуспешни лапаро в България-Шейново,и ми подаривтори живот буквално като отстрани миома от матката,която никой друг не успя да открие!И така,чакам Ви във темата,елате да си побъбрим и ще видите,че когато има с кого да споделищ болката и трудностите си и най-вече като знаеш,че те разбират-тогава ти е по-леко.СГОВОРНА ДРУЖИНА-ПЛАНИНА ПОВДИГА!