0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро,не мога да ида на работа без да си изпия кафето пред комп.,пък и на вас да сложа разбира сеХайде от мен лек ден.Иска,пък за теб много успех.С теб съм.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Добро утро!
Маринче страхотно кафенце и закусчицата е супер!
Лек ден на всички момичета
Исе мило успех днес!
[/url]
*
Добро утро!
Маринка, благодаря за кафенцето, веднага си пийвам!  :D
Исе, с теб съм! Успех!!!
Лек и спорен вторник!
*
Исе, пожелавам ти близначета, мила - момиченце и момченце!  newsm04 
Криска, стискам палците лапарото да мине като по вода  :crossfingers:
Стерче, радвам се, че всичко е наред при теб! Вижда ли се сърчицето или е рано още? Моя преглед е в петък и много се вълнувам  :balk_159:
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Добро утро,момичета.Да ни е честита новата темичка и само с хубави новини да се напълни.
Маринка,мерси за кафенцето,ааа и закуската няма да подмина.
Стерче,много се радвам,че прегледа е минал добре и всичко е наред,дано така да продължи до края.
Добре дошли на новите момичета,скоро да ни зарадвате с +++++++.
Честито nomine, късмет в петък и леко бременеене,миличка.
Маймунче  :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers:.
Аз в понеделник съм на диагностична хистероскопия,дано резултатите да са добри.
Хубав ден и много усмивки!
Минавам да пръсна сини вирусчета :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Честито на Номине :cloud9:
Маймуната  :goodluck: :goodluck: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Марина, така ми се приядох мекички сега, като видях тия от закуската :hungry:
[/url][/url]
*
Добро утро,и хоп веднага под вирусчетата. :cheerleader:
Благодаря,Жасминка!
Маймунче,и от мен успех за каквото си пожелала(нека да са шаренки)! :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17
Криска,на теб също утре стиснати палци за хубав резултат!
Лек и спорен ден! :balk_602:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
ДОбро утро и от мен пилета! :)

Чак днес сколасах да попрегледам темичката!

Браво, Номине ! Честито и лека бременност! :)
Криси, Маймунке, стискам ви палци. :)

Жасинка, мерси за вирусите! Как си ти в тези снегове и ледове? Много хубав статус имаш във фейса, сладур :)

Стерчи, Сонче, Олив :bighug: :bighug:

Да докладвам :) Аз вчера си взех заповедта и я занесох в клиниката. Живот и здраве през април ще почваме подготовка за опита.

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Жаси,ако ми беше наблизо бих ти омесила едни мекечки,че направо съвестно ми стана.Измисли ми наказание,предавам се.
Цветенце,успех на хистероскопията.
Рашинка,честита ти заповед,айде успех и на теб.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Жаси,ако ми беше наблизо бих ти омесила едни мекечки,че направо съвестно ми стана.Измисли ми наказание,предавам се.

Как наказание бе душа? Много си ми на сърце, за да се сърдя :lol: За сметка на мекиците замесих един пай с праскови (за първи път) и ще снимам после да покажа :)

Раши, аз съм ОК, седя си в нас, но мамчето е паднало и си е счупило тазобедрената става :( И сега нея я мисля :?
А ти с твоя аватар всеки път направо ме разбиваш - все си мисля "Абе тоя мишок ще вземе си изтърка зъбите :lol:"
[/url][/url]
Милички ,чета ви ,но не пиша (преживяваме тежка загуба за семейството)стискам палци за всички ви,не ми се ще да развалям положителния дух в темичката ,но ще ви наглеждам.В петък имах час да определим какво ще става с нас да си говорим за стимулация и т.н. ,но ...... мисля да го отложа за по нататък ,объркана съм и незнам още не съм се обадила да си отменя часа . Прегръщам ви всички и се обичкайте много.Нещо Чоки ми се губи и ме притеснява и тя ,някой има ли връзка с нея?
*
Жасинка, съжалявам за мама. Дано се оправя бързо!
Аватарът ми е много весел нали, хехе! :)

Лобче, прегръщам те! Сигурно ти е много тежко. Дано нещата при теб се наредят!  :bighug:

*
Хоп и аз под вирусчетата! Благодаря! :D :lol: :lol:
Жаси, скорошно оздравяване на мама!
Любче, мила, съжалявам!
Гардже, Чоки - къде се изгубихте???
Приятен следобед, милички!
За всички:  :crossfingers:  :crossfingers: :crossfingers:  :balk_21:
*
Милички ,чета ви ,но не пиша (преживяваме тежка загуба за семейството)
Любомира,времето лекува всичко.Нормално е да се скърби или тъжи в началото- това са човешки емоции,създадени сме да усещаме и да изживяваме.
Успокоявай се,че там,където е душата му,сега му е по-добре.Ще се справиш... :bighug:
Раши,честита ти заповед!Успешна процедура напролет! :crossfingers: osi_9
Жасинка,бързо възстановяване на мама!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
Добър ден момичета!Аз не мога да се регенерирам от снощното парти. :dishes:Мерси за вирусчетата Жаси :bubblebath:

*
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :bori_007: :bori_004: :bori_005: :bori_002: :bori_015: :bori_016: :bori_008:

хайде вирусчета да пуснем и ние малко :)

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Привет момичета!
Криска, стискам палци за лапарото! Дано да имаш моя резултат! Аз веднага първият цикъл след успешно лапаро забременях от инсе! Пожелавам ти го от сърце!
Маймунке, на теб ти пожелавам най-сладките три маймунчета да си имаш! Ще стискам палците за твойте маймунки!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
 :bighug: благодаря ви на всички от сърце за куража и стиснатите палци!

Към 14 часа ми се обади д-р Начев да ми каже да започвам да пия X-prep и утре сутрин в 7:30 да съм на 9ти етаж. Моята операция ще бъде първата за деня, което смятам че е добре, защото доктора няма да е много уморен.
Сега съм си в къщи и се подготвям психически. Да си призная страх ме е  :oops:
Претиснявам се малко защото съм се запекла и все още не съм ходила до тоалетна въпреки очистителното което изпих преди няколко часа.

Целувки на всички
*
Криска, спокойно мила  :goodluck: Стискам палци и нали знаеш, че утре сутрин всички ще сме с теб!
*
Криска успех мила и кураж!Стискам палчета :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: