0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Аборт в 16 г.с.
« -: Февруари 06, 2010, 21:31:51 pm »
Мили момичета, имам нужда от вашата помощ и съвет. Накратко ще споделя моята огромна мъка. Имам детенце на 7 годинки. През месец октомври забременях за втори път, но щастието ни продължи кратко. През месец декември започна едно леко кървене, което според доктора ми не било свързано със самия плод, а идвало от маточта шийка. Няма да се впускам в подробности, че ходих през два дни при лекаря ми, който ме тъпчеше с лекарства, пускахме микробиология, цитонамазка и т.н.. И така до 18.01.2010год, когато потърсих друго мнение. Консултирах се с проф. Милчев от ВМИ - Пловдив, които още същия ден ме прие в болницата на системи и лекарства. Бях в 16 г.с.. През нощта ми изтекоха водите и трябваше да ми напряват аборт. Няма да говоря за болката, мъката, обвиненията и т.н.. Вчера си взех епикризата и хистологията. В хистологията пише следното: "Хистологично изследване показва фетална незрялост, остър венозен застой и кръвоизлив. Плацента с оточни хориални въси. Без данни за вродени аномалии на абортирания плод". През седмицата ще посетя болницата за преглед и консултация, но до тогава................... smile3518

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Re: Аборт в 16 г.с.
« Отговор #1 -: Февруари 07, 2010, 15:58:16 pm »
Мила толкова съжалявам  :( и аз преживях същото ноември месец, незнам какво да те посъветвам, много боли  :( прегръщам те силно.
Re: Аборт в 16 г.с.
« Отговор #2 -: Февруари 08, 2010, 11:33:13 am »
sofiabecheva говори с лекаря си. Хубаво е да се направят имунологични и генетични изследвания. Да се види от къде идва проблема.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...