Мили момичета, имам нужда от вашата помощ и съвет. Накратко ще споделя моята огромна мъка. Имам детенце на 7 годинки. През месец октомври забременях за втори път, но щастието ни продължи кратко. През месец декември започна едно леко кървене, което според доктора ми не било свързано със самия плод, а идвало от маточта шийка. Няма да се впускам в подробности, че ходих през два дни при лекаря ми, който ме тъпчеше с лекарства, пускахме микробиология, цитонамазка и т.н.. И така до 18.01.2010год, когато потърсих друго мнение. Консултирах се с проф. Милчев от ВМИ - Пловдив, които още същия ден ме прие в болницата на системи и лекарства. Бях в 16 г.с.. През нощта ми изтекоха водите и трябваше да ми напряват аборт. Няма да говоря за болката, мъката, обвиненията и т.н.. Вчера си взех епикризата и хистологията. В хистологията пише следното: "Хистологично изследване показва фетална незрялост, остър венозен застой и кръвоизлив. Плацента с оточни хориални въси. Без данни за вродени аномалии на абортирания плод". През седмицата ще посетя болницата за преглед и консултация, но до тогава................... smile3518