Здравейте, момичета!
Присъединявам се към вас, ако ме приемете!
Този месец направих пункция на ЕЦ /само с клостилбегит/ и извадихме хубава яйцеклетка, която се оплоди. Ембриоложката ми се обади във вторник, за да ми каже, че е оплодена и че ще правим трансфера на 5-ти ден - в събота. Уви, вчера ми излязоха резултатите от МБ и е много зле - стрептококи от гр.Б в значително количество. Звъннах на д-р Персенска и тя ми каза, че в такъв случай ще пропуснем трансфера и че ще замразим ембриончето, ако дай Боже е хубаво. Не знам сега като ще замразяваме, все пак ще ми се обаждат ли ембриолозите, за да кажат дали всичко е наред до замразяването? Надявам се...
Живи и здрави другия месец пак на ЕЦ ако успеем да извадим още една хубава, която да се оплоди - и да направим смесен трансфер.
Само дето тотално се обърках с този ценоразпис. За клиника Надежда, де. Не разбирам какво всъщност трябва да плащам сега. То е ясно, че сега имам да предвиждам още 350 за пункцията другия месец, но останалите неща? Сега например 250 лв. за оплождането на яйцеклетката, 450 за замразяването, после? Чета някакви 350 лв. за размразяване, евентуално още 250 за другото оплождане, колко за трансфер и то смесен? Чета тук при вас, че е 800лв. смесения, но какво включва в тази сума? Оплождането? Защото една позната, която прави инвитро на ЕЦ ми каза, че евентуално за събота ще ми трябват 250 за оплождането и 100 за трансфера....Ще се радвам ако ме ориентирате за какво да се подготвя за другия месец, защото както знаете всички, които се борим от години за дете, сме много зле с финансите. Няма да имаме тези пари, така че ще трябва да изтеглим и затова искам да се ориентирам горе-долу.
Благодаря предварително за отговорите и желая хубав и усмихнат ден!