ана мария, не е изключено ембриончето да се е разделило на две, кога имаш уговорка за преглед, свържи се с твоя лекар. При тази стойност би трябвало да се види плодно сакче (евентуално две).
Но как е възможно, върнаха ми само едничко замразено, как се разделя на две и оцелява ли ... леле, такова нещо чувам за първи път... Имам час за преглед на 20.07. чааааааак в 17:30ч. дотогава мога да откача....
Във форума има момиче, което роди тризнаци след трансфер на два бластоциста, единият се раздели на две.
Не знаех, че при теб е ЗЕТ, макар че може би и след размразяване е възможно да се раздели, не знам. Дано всичко да е наред с бременността ти!
Според мен има смисъл да направиш още един кръвен след около 48 часа, да видим дали се запазва тази тенденция за удвояването на ЧХГ, а най-добре ако имаш възможност да поговориш с лекаря по телефона, за да ти даде някаква насока.
п.п. но добре е, че имаш преглед след три дни. Този преглед при твоята лекарка ли е, не разбрах добре, след като казваш, че са в отпуск до 15-ти август.