Вчера в 17 часа ми беше трансфера на 4 ембриона(3-ри замразени + 1 пресен).Трансфера беше на 4-ти ден.Събирани са на естествен цикъл.
Замразявахме ги на трети ден и бяхме събрали общо четири, но при размразяването с едното нещо се е случило и ембриолозите не го харесаха.
На 18.02. ми беше пункцията и извадихме две яйца, и двете се оплодиха, но едното спря да се развива. Вече исках да правим трансфер и на 21.02. размразиха снежинките, оставиха ги до четвърти ден и така заедно с последното от този месец ги върнахме на 22 февруари.
Прочетох, че и при Bogi е било така и на мен като ми ги показаха на екрана се опитвах да броя клетките им, но такива нямаше, всичко някак си се беше сляло не мога да го обясня, но казаха че са хубави и компактни или компактизирани не чух добре.
Малко история. Бяхме прекъснали опитите за няколко години, но от декември 2010г. започнахме отново. От тогава всеки ден съм тук и ви чета, следя всички теми и от тук съм получавала информация- кога няма да работи клиниката, кога докторите са в чужбина, колко трудно става да се вредиш за хистероскопия, кога не записват за естествен цикъл и т.н., всичко което пишете ми е било от полза. А аз най-егоистично само четях.
Трябва да си отворя дневник и там да си пиша.