0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
"Тялото на жена, която ще зачене,
е избрано да превърне божественото в земно.
Макар овулацията да е природен закон,
зачеването е божи.
(Едгар Кейси)

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ  :bfp1:                        

Женя - 03.03
Моникс - 08.03

ЛОВУВАЩИ:  :bed:        

Mims82  
dageya
Вивия  
Blue angel  
iced_lady
Тина
Никид
Мамче
Чоки
eveishan

ВИДЯЛИ +++ за месец Февруари:  
Кете
Дианка
Люб

Надявам се да съм се справила с пускането на новата тема! Пожелавам на всички смели и борбени момичета тук да я напълнят с положителни резултати и хубави новини!
И не забравяйте - за да се сбъднат мечтите, трябва много силно да вярваш в тях!
А сега отивам да провлачвам крачета  за всички  :D
:pink_dust_1:  :pink_dust_1:  :pink_dust_1: :pink_dust_1:  :pink_dust_1:  :pink_dust_1:
« Последна редакция: Февруари 27, 2010, 11:17:24 am от radosttinka »
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро.Дианка,справила си се идеално,благодаря за темата и вирусите.Дано да си ни на късмет и вече да се преместим в другата тема ,да бъбрим с бременните.Чеееееееее ако няма бременека и тая седм.,другия понеделник пак ти си на ринга с пускането на темата.
Лека и успешна седмица ви пожелавам и дано третия списък вече да вземе да става по-дълъг.Хайде и кафенцето и да ходим да работим.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Добро утро щъркелчета!
Дианка, мерси за новата темичка, дано ни е на късмет и се напълни с много +++ тестчета!
Маринка, мерси и на теб за кафето, имам нужда за да вляза в кондиция и да започвам работната седмица  :lol:
Радостинка, вече можеш да ме сложиш в списъка на ловуващите - официално откриваме ловния сезон. Дано уловът да е богат и да имаме повече късмет  :biglove:
Лека нова седмица!
*
Re: Последна, но много успешна февруарска сед
« Отговор #3 -: Февруари 22, 2010, 07:38:01 am »
Добро утро!
Дианка, благодаря за темичкта и дано ти е лака ръчичката и да я напълним с мнооого ++++++
Маринка, кафенцето е страхотно, както винаги!
Аз може би няма да мога да влизам често, но когато се прибера ще ви пиша!
Заминавам за една седмица на панаира!
Лека и спорна седмица, милички!
« Последна редакция: Февруари 22, 2010, 08:44:26 am от petqst »
*
Добро утро момичета .Успешна седмица на всички .
Дианка мерси за новата темичка .Дано донесе много радост .
Маринка и на тебе  мерси за кафето .
*
Добро утро! Прегръщам ви всички и ви пожелавам успешна положителна  :wink: седмичка!  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
хоооп, цоп, пльооос  :D Първа под вирусчетатааа :D
Имаме нужда! :D
Благодаря ви - Дианка и Номине! :D
*
Добро утро и от мен момичета! Успешен лов на тези, които ловуват, а тези които очакват + да го видят.
Маринка, благодарско за страхотно кафенце както винаги,
Дианка, благодаря ти за темичката, дано си ни на късмет и има много положителни емоции и естествено + тестчета.
Радостче, може да ме сложиш вечев списъка на очакващите за около 03,03, :D
Пък мам вчера ходила на гледачка и още докато й хвърлила картите и я питала "дъщеря ти да не е бременна" и майка й казала, че незнае или поне не съм й казвала, а тя отговорила, че в най-скоро време съм щяла да забременея. Ох как ми се иска да вярвам на думите й, ама нещо незнам абе ще вярвам, то поне това ми остана...
Спорна седмица момичета :balk_21:
*
Добро утро в новата темичка на Дианка,за което и благодаря.
Пожелавам много късмет на всички Очакващи,успех на Ловуващите и леки процедури,на които са в такива. :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17
Наденце,много ти благодаря за моралната подкрепа! :bighug:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Добро утро ,момичета! Дано е успешна тази седмица темичката ни пусната от Дианка -мерси ,мила!Жени ,хубаво е да вярваш ,че чудото ще ти се случи! Да се отчета -вчера поговорихме с доктора ми по повод моите изследвания-назначи ми висока доза неофолик мета и аспирин протект ,а за имунологичните ще се прави консултация с доц. Балтаджиева и тогава ще ми е по-ясна терапията -за сега си гадая ,но изглежда съм си на прав път  :wink: и не съм се самонавивала както ми се искаше да бъде.
Здравейте, в новата темичка, Дианка, благодаря  :flower:
Мамче, когато имаш нужда пиши  :hug2: :balk_104:
Женя, а дано врачката е познала и скоро се похвалиш :balk_103:
Любе, успех и дано скоро всичко се оправи и влезе в норми  yahoo_17
Забравих, Маринка, мерси за кафенцето  :)

Много късметлийска седмица ви пожелавам  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*
Добро утро момичета !Честита ни нова тема и дано я напълним с +++ тестчета!Мерси за вирусчетата Номине и Дианка :bubblebath:!Радостче сложи ме мила в очакващите на 8.03.Гуш на всички :bighug:

*
Здравейте мили момичета,дано вирусите ни заразят,хубава и успешна седмица на всички.

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Здравейте,момичета! :D
Честита ни нова темичка,Дианка благодаря, дано да повлечеш крачета и да се напълни с много ++++++++++чета.
Маринка,благодаря за кафенцето.
Лека и спорна седмица. :sunshine:
*
Здравейте сладурки  :sunshine:
Много успешна седмица за всички, дано всички очакващи да видят заветните  :bfp1: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Чоки, отбор сме  :wink: Надявам се да сме прецизни и успешни  :crossfingers:
Наде, кога започвате?  yahoo_17
Любче, вече се лекуваш, а това е крачка по-близо до успеха. Ще трябва да си само малко по-търпелива  :hug2:
Жени, скоро те очаква малко чудо - вярвай!!!  :goodluck:
Мамче, "Когато си на дъното на пъкъла, когато си най-тъжен и злочест, от парещите въглени на мъката,
си направи сам стълба и излез". Миличка, ти си по-силна отколкото предполагаш дори когато си слаба!  :balk_21:

Благодаря за новата усмихната темичка на Дианка и за кафенцето на Марина!

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Здравейте милички!Да ни е честита новата темичка и да я напълним с положителни тестове.
Маринка-благодаря за кафенцето.
Мамче-горе главата и ние ще успеем един ден!
Женя-дано врачката да е познала! :crossfingers:
Хайде лек остатък от деня и спорна седмица!
  <br />
*
Здравейте момичета :)

Да се запиша и аз :)

Чак сега успях да отворя темата.
Мамче, горе главата, душо! Ние сме с теб!
Хайде чакаме положителни тестове ;)

Здравейте момичета,
честита нова темичка,да ви е много успешна,пълна само с положителни новини и тестчета!!! :P

Re: Последна, но много успешна февруарска сед
« Отговор #18 -: Февруари 22, 2010, 16:57:02 pm »
Малвинка, благодаря за пожеланията  :D , а ти нацелувай малкото съкровище  :wink:
Олив, утре съм на първи преглед  :D , ще докладвам като се върна  :wink: . Иначе предполагам че самата процедура ще е около 6-7 март.
« Последна редакция: Февруари 22, 2010, 18:17:54 pm от Надеж »

Успешна седмица момичета!