Цецка, познато ми е това чувство на неизвестност от случващото се.Не се притеснявай, самата пункция минава много бързо. Отиваш гладна и жадна, упойката е венозна, не е пълна.Докато се усетиш и си потънала в сънища. След това се събуждаш в стаята на леглото и нямаш спомен как си стигнала до там от манипулационната
, а това става ходейки.Усещанията след моите три пункции са били различни. първият път бях с много леки болки и не са ми слагали болкоуспокояващи.Вторият път не усещах нищо след пункцията. А сега бях с доста силни болки като при ПМС, но ми сложиха болкоуспокояващо и нещата отшумяха.По принцип след прибирането ми вкъщи съм пила Аулин, ако ме боли.
При мен по-неприятната част от нещата беше подуването в дните след пункцията, което за мен беше много болезнено, на моменти не можех да дишам, след пункцията ми правиха някакви вливания и вкъщи бях на строга белтъчна диета.Но това не се случва всеки път и на всеки, аз имах доста фоликули и заради това.
Но каквито усещания да имаш след пункцията, отминават като си мислиш, че това те доближава до
Така че смело напред и ти пожелавам успешен финал.