0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте  :D
аз съм в пауза, да почине организма малко и другия месец пак, но по къс протокол. Ще премина и в темата за следващото тримесичие :wink:.
За малинка и аз се чудя, трябва да е била на преглед, но не пише.
s_petkova, дано скоро да те изпишат  :goodluck:, то все за нещо трябва да се притеснява човек.
 cecka_7907, и аз си мисля за теб - ще подавате ли документи по фонда отново?
Момичета, може ли някоя от вас да сподели как протича стимулацията по къс протокол/по дни , как е наблюдението/.Знам че ще съм по къс протокол.И още нещо тези от вас които са пили примолут нор5 изпитвахте ли някакъв дискомфорт, аз например полуавам нещо като спазми или по точно като пробождане в областта на яйчниците/по няколко пъти на ден/ и все ми е топло.не знам може и да не се дължи на това или вече се превръщам в хипохондричка.Е при мен може и да е от ЕГН-то/както се казва/.
В петък ще се видим с доки и ще подготвим документите за фонда.Мисля обаче докато чакаме да си финансираме(с помоща на банката)един опит.Този път съм се насочила към Плевен и по точно Репромед.Дано пък там да ни е късмета.Малинка аз също пих примолут нор,но не съм имала проблеми,ако искаш звънни на Сариев и го попитай,той ще ти обясни.
Здравейте, момичета. Днес ми беше инсеминацията в Майчин дом - Варна, с донорски материал. Направи ми я д-р Сариев, но не съм много доволна. Все бърза, не ми обяснява, в кабинета му съм стояла за не повече от 5 мин. всеки път, доста е разсеян. Има ли някой скорошни впечатления от него и какви? А относно другите лекари в клиниката, можете ли да споделите мнение? Благодаря и успех на всички!
*
Алисия, не съм пациентка на тази клиника, но моя позната прави ин витро при д-р Сариев. Тя беше много доволна от него. Опитът и беше успешен, и си има двама юнаци.
Понякога докторите са малко дръпнати, но по-важното е добре да си вършат работата. Успех ти желая, както на теб, така и на другите момичета, които пишат в темата!
Ами такъв е доктора и по мое мнение.Не е по обясненията а аз искам да знам кое точно след кое следва и т.н.И аз щях да правя инсеминации също с донор но преминахме направо на вариант инвитро.От колко донора имахте право да избирата, не зададох правилно въпроса.С колко донора разполагат или не получи информация.Дано доктора знае какво прави.То при теб е нямало стимулация предполагам а може би само лека.И на мен като ми изписа лекарства толкова набързо ми каза как да ги пия , че се върнах отново да го питам.То докато асимилирам какво точно ми казва и го забравям.Направо подтичвах след него.Наистина припрян човек.Сигурно не му е лесно едно и също да обяснява ама има и такива които искат повече подробности и е логично да се обяснява ама какво да правим.Доверили сме се и разчитаме на него и правилната му преценка за нещата.  
Здравей alisia_vn, желая ти успех на инсето !!!
Аз съм при Халачева - винаги чакам доста пред кабинета и, но като вляза вътре мисля, че ми обръща достатъчно внимание на прегледа. И тя е разсеяна.. :). Но докато съм чакала имам впечатление, че и двамата (със Сариев)са доста заети. Има доста негативни мнения в нета за нея. Посещавам я от 2 месеца (след като моята д-р Юдова излезе в отпуск по майчински, трябваше да избера някой от двамата). Разбира се не е толкова мила и приятелски настроена колкото Юдова, но аз вече и свикнах на маниера и се надявам да ме доведе до успешен финал. Все пак няма да ставаме приятелки, важното е да си върши работата.
Иначе и аз съм на мнение, че колкото и да са заети лекарите, всеки пациент трябва да получи необходимото внимание и помощ.
Дано да успееш и да не ти се налага да търсиш друг доктор или клиника!!
Момичета, горещо ви препоръчвам д-р Капка Атанасова. Тя е завеждащ лекар на сектор инвитро в клиниката. При нея направих 2 инсеминации и резултата го виждате в линийката ми. Прекрасен човек и лекар. Ако мога да помогна на някоя от вас с нещо... насреща съм.
Успех!
...

Изтрито от модератор. Не е нужно да се пуска същият пост в няколко теми. Ако някой се интересува, да погледне темата "Подарявам"!
« Последна редакция: Юни 01, 2012, 00:16:23 am от blue_sky »
Здравейте момичета как сте нямали никой в процедури.Алисия какво става с теб чакаме добри новини.
Е момичета, да се отчета и аз.За съжаление опита ми приключи с неуспех.Но няма да се предаваме а продължаваме борбата.За сега още не знам как но се надявам да ми се изясни.Още при самата стимулация не отговорих добре според мен.Образувах само 2 фоликула, от тях една годна яйцеклетка.Оплоди се но...не успя да се пребори и не се имплантира.Доста съм тъжна, даже това не е точната дума но няма как да променя за момента нещата.Ще се опитам да си събера мислите и продължавам.Успех и по-малко разочарования.Бъдете силни.И аз това ще се опитам.
малинка-капинка, пожелавам ти успех в следващия етап от борбата. Дано бързо да събереш сили за да започнете отново. osi_9
много съжалявам,малинка-къпинка,знам как се чустваш.Повярвай ми с времето болката отминава и започваме да гледаме напред.Кравичка а при теб какво става?Аз в момента съм в почивка,другият месец започвам пак с иследванията и евентуално нов опит.Желая успех на всички и ви мисля да знаете :dogrun: :bighug:
И аз Ви мисля момичета,не знам какво да предприема.Ако знам кое е правилното в моя случай ще го направя.Утре съм при Сариев да си взема документите и да подавам наново.Мисля и да се самофинансирам но още не знам от къде.мисля си за ЕЦ но не знам дали е удачно.Каквото и да ми се върти из главата не мога да знам дали е правилно.Трябва консултация със специалист.А ти  cecka_79 за коя клиника се насочи.Какво ти каза Сариев на теб.Виждам че темичката позатихна нещо.
Здравейте и от мен - аз пак съм стимулация, тоя път по къс протокол. Днес ми е 5ти ден и за съжаление яйчниците ми пак не реагират. Утре съм на преглед да видим - дано се е заформил някой фоликул. Иначе чакам резултати от Антимюлеровия хормон, за да видим изчерпан ли ми е ЯР или има още надежда. Малинка, колко дни беше твоята стимулация?
Kravi4kaq stimulaciqta mi be6e 9 dni.1 den bez injekcii i punkciqta.

Има ли момичета в процедури в момента?
Нещо темичката е по-замряла.Аз отдавна Ви следя и на мен ми предстои процедура по фонда,преди 2 седмици си взех заповедта,но все още незнам кога започвам!
Успех на всички!
Здравейте момичета.
Аз съм при д-р Сариев, но сме още в началото, тепърва получих номерче и сега сме в очакване да ни одобрят. Доволна съм от доктора, малко е разсеян и не обяснява много, но аз му досаждам и винаги получавам отговор :wink:.
Сега ми предстои лапароскопия- премахване на маточните тръби.
Пожелавам успех на всички! :bighug:
*
zdraveite i az sam pri d-r sariev zapochvame utre s zadaljitelnite izsledvaniq i startirame sas sledvashtia mi cikal nachaloto na m.oktomvri
:-)

Извинявам се че се намесвам в темичката Ви момичета, но като прочетох името на споменатия от Вас лекар- Сариев, и реших да споделя с Вас как преди 5,6 години този така наречен лекар разби мечтите ни , а и за малко не разби и семейството ни. Та да Ви разкажа какво се случи. Понеже повече от 10 години при опитите ни не настъпваше бременност, ходихме къде ли не тук в Бургас и нищо не се получаваше, решихме да отидем във Варна в Майчин дом просто на преглед да видим какво ще ни кажат и там. Записах си час по телефона за въпросния др Сариев понеже от болницата ми го препоръчаха. Прегледа мина добре, доктора наистина беше много любезен, разгледа изследванията ни и каза че иска да направи спермограма на мъжът ми защото наистина май в нея беше проблема. след като излезе резултатът доктора наистина с голямо съжаление ни съобщи , че единственият начин при нас е ин витро но с донор понеже спермограмата е със 100% мъртви сперматозоиди. Не мога да Ви опиша как се почувствахме особено мъжът ми. През двата часа които пътувахме за Бургас никой не посмя да каже и думичка и като се прибрахме в къщи се разплакахме и мъжът ми каза по добре да се разведем и т.н. Както и да е ние повече не предприехме нищо не отидохме никъде и оставихме живота си на течението. Но 2010 год решихме Все пак да отидем при Др Александров в АГ Варна, там доктора ни обнадежди ч нямло проблем да стане с наш мматериал и започнахме, направихме 2 опита ИКСИ за ссъжалние неуспешни, през това време подадохме и документи за фонда и след като получихме зоповедта започнахме 3 ти опит но вече в клиника Надежда София. Там още първия път забременях но за съжаление беше биохимична бременност, и понеже имахме 2э замразени ембриончета юли месец направихме трансфер и за сега всичко се развива нормално, дай боже и до края да е така.
Малко ми стана дълъг поста но като видях името на въпросния доктор просто ми се прииска да разкажа случката която можеше а ми коства много.
Желая много щастие и успех на всички които сте тръгнали по този труден и не лек път.