Извинявам се че се намесвам в темичката Ви момичета, но като прочетох името на споменатия от Вас лекар- Сариев, и реших да споделя с Вас как преди 5,6 години този така наречен лекар разби мечтите ни , а и за малко не разби и семейството ни. Та да Ви разкажа какво се случи. Понеже повече от 10 години при опитите ни не настъпваше бременност, ходихме къде ли не тук в Бургас и нищо не се получаваше, решихме да отидем във Варна в Майчин дом просто на преглед да видим какво ще ни кажат и там. Записах си час по телефона за въпросния др Сариев понеже от болницата ми го препоръчаха. Прегледа мина добре, доктора наистина беше много любезен, разгледа изследванията ни и каза че иска да направи спермограма на мъжът ми защото наистина май в нея беше проблема. след като излезе резултатът доктора наистина с голямо съжаление ни съобщи , че единственият начин при нас е ин витро но с донор понеже спермограмата е със 100% мъртви сперматозоиди. Не мога да Ви опиша как се почувствахме особено мъжът ми. През двата часа които пътувахме за Бургас никой не посмя да каже и думичка и като се прибрахме в къщи се разплакахме и мъжът ми каза по добре да се разведем и т.н. Както и да е ние повече не предприехме нищо не отидохме никъде и оставихме живота си на течението. Но 2010 год решихме Все пак да отидем при Др Александров в АГ Варна, там доктора ни обнадежди ч нямло проблем да стане с наш мматериал и започнахме, направихме 2 опита ИКСИ за ссъжалние неуспешни, през това време подадохме и документи за фонда и след като получихме зоповедта започнахме 3 ти опит но вече в клиника Надежда София. Там още първия път забременях но за съжаление беше биохимична бременност, и понеже имахме 2э замразени ембриончета юли месец направихме трансфер и за сега всичко се развива нормално, дай боже и до края да е така.
Малко ми стана дълъг поста но като видях името на въпросния доктор просто ми се прииска да разкажа случката която можеше а ми коства много.
Желая много щастие и успех на всички които сте тръгнали по този труден и не лек път.