0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: графиката на moniks_s
« Отговор #120 -: Април 21, 2010, 21:06:36 pm »
Офффффффф Мони, дано това е поредната грешка и да сиимаш ову и всичко да си е наред, миличка Аз съвсем не съм веща,защото никога не съм пила нито клостил, нито дуфастон, но от това което съм изчела, Снежито е доста права  :bighug:
*
« Отговор #121 -: Април 22, 2010, 00:01:33 am »
Ами незнам какви са тия грешки....Уфффффф хем няма ,хем пий дуфастон за цикъла... 8O

*
« Отговор #122 -: Април 22, 2010, 00:40:21 am »
Миличка, аз си го обяснявам така- Клостил се пие по различни схеми, в повечето случаи от 3-7 ден или от 5-9 ден. 1воначално се почва с най-леката доза по 1 на ден, ако няма ефект по 2 на ден. Не знам в твоя случай как е, но според мен има доста време до 19 ден. Според мен щеше да е хубаво ако те беше извикал пак на 16тия ден за да се види пак. Какво ти каза той, че нямаш доминантен фоликул или изобщо фоликули? Та ако няма доминантен фоликул не значи, че няма други фоликули, които да нарастват, но да не стигнат необходимата зрялост за да се спука някой от тях и да се отдели яйцеклетка, затова се предписва дуфастон- за да регенерират и да не се образуват кисти. Това е мое мнение, така си обяснявам аз нещата,от това, което съм чела и са ми казвали лекари... нека видим дали и още някой няма да се включи. :)
*
« Отговор #123 -: Април 22, 2010, 08:00:57 am »
каза ,че няма доминантен ...ще видим аз ще меря БТзнам ли вече ще се ошашкам тотално

« Отговор #124 -: Април 22, 2010, 08:06:16 am »
Мони споко,щом е казала че доминантен нямя значи си имаш,тя пък защо не те вика пак може да порасне някой бреее,я сексане мила и това е  :lol:
 Успеххххххххх  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #125 -: Април 22, 2010, 08:09:59 am »
хихихи сексене ама с тия афродизиаци у дома...../свеки и прочие../ нещо ахаа е няма да се отказваме ,де

*
« Отговор #126 -: Април 22, 2010, 08:31:50 am »
Мони, а не е ли възможно този цикъл да имаш много късна овулация?Видях от бележките ти, че приема на клостил е от 8 до 12 ден, като на УЗИ си била на 11, преди да свърши приема на клостила.Спомням си, че в листовката на лекарството пишеше, че овулация настъпва 11-15 ден , при препоръчителна схема за прием от 3 до 5ден/като начален/,т.е. овулацията е обикновено около 5-6 дни след края на клостила.Разбира се изобщо не знам как би било при прием от 8 ден/дано правилно съм разчела бележките/, но би могло да се направи някаква аналогия.Също така по повод хормоналните ти изследвания в този цикъл, една възможност според Денис бе много късна овулация от ниското ЛХ.
*
« Отговор #127 -: Април 22, 2010, 09:01:05 am »
Ами и аз мислих над това,защото там пише от 11 до 15 ден /в листовката на клостила/а аз го почнах с 1ден по късно ,т.е от 6 ден.Ще видиме  Лелеее ми аз днес що пих клостил 8O трябваше до вчера..малеееее съвсем съм мръднала :oops: 8O
« Последна редакция: Април 22, 2010, 09:05:04 am от moniks_s »

*
« Отговор #128 -: Април 26, 2010, 19:46:15 pm »
Такааааа от 2 дни не мога да си измеря БТ поради спиртни причини сватби и др.  :oops:..,но утрее вече ще меря...Чакам 18 ден и да започна дуфастона

*
« Отговор #129 -: Април 28, 2010, 08:30:44 am »
тази моя БТ не мърда,може наистина да нямам ову този цикъл  :(

*
« Отговор #130 -: Април 28, 2010, 09:58:45 am »
Днес си отбелязала евентуално ову. , ами тя БТ трябвада се покачи до 5 ден след нея нали знаеш, :D това че сега е еднотипна не означава, че няма да има ову., а просто че още не е минала :D :wink:
*
« Отговор #131 -: Април 28, 2010, 10:40:45 am »
На твое място бих я очаквала днес, а може би и утре.Имам в предвид, че овулацията е най-вероятна около 5-6 дни след приема на клостила.При мен се е случвало и на 7-ми ден.
*
« Отговор #132 -: Април 28, 2010, 15:21:11 pm »
благодаря Ви

*
« Отговор #133 -: Април 30, 2010, 08:52:25 am »
аз съм нещо на замръзване момичета,дали е защото ми беше студено през ноща...а и да попитам от личната може ли да взема направление за хормони да пусна пак или трябва от Аг?мисля другия цикъл да пусна пак ,че това фсх дали се е нормализирало след аборта...мисля ,че наистина ще мина без ову :( :?

« Отговор #134 -: Април 30, 2010, 10:49:26 am »
Мила Мони, извинявай, че се намесвам, но защо мислиш, че си направила аборт? Наблюдавах ти графиката, когато онзи лекар ти беше открил плоден сак. Много ме изненада, че ти предписа толкова хормонои когато имаше няколко красноречиви фактора за липса на бременност. Първото впечатление, което ми направи, че в много ранен етап откри плоден сак. Второто, че беше правила само един уринен тест за бременност и той беше отрицателен. Трето температурата ти беше ниска около 36.7. После имаше 5 дни кървене. По всичко личеше, че бременност няма, а докторско недоглеждане. Мисля, че няма причина да се притесняваш от така наречения аборт, а да гледаш смело напред. Извини ме още веднъж за коментара, но отдавна ми се искаше да споделя това менение, тъй като от самото начало ти наблюдавах графиката. Успех ти желая от сърце и скоро да се сбъдне мечтата да имаш здраво и усмихнато бебче!
*
« Отговор #135 -: Април 30, 2010, 15:47:47 pm »
Ами да ти кажа мисълта за въобще липса на бременност и лекарска грешка за мен е по-добра от варианта за аборт,не се сърдя разбира се,но не всичко отбелязвам в графиката си,единият тест беше със втораа бледа черта и кървях 10 дни това поне се вижда, а не 5 и плоден сак на 10 дневно закъснение се вижда с вагинален ехограф,а относно Бт бременности има и с такава Бт.Мерси и успех и на теб!

« Отговор #136 -: Април 30, 2010, 19:45:00 pm »
Благорая Мони :)
Може и аз да греша в такъв случай, щом е имало тест с втора бледа черта това променя нещата. Ниските темпертаури обикновено са белег за нисък прогестерон, може това да е довело до спонтанен аборт и лекаря да си е съвсем прав. Каквоto и да е, да остане в миналото и с Бога напред. Успех още веднъж!
« Последна редакция: Април 30, 2010, 19:52:40 pm от marliandme »
*
« Отговор #137 -: Април 30, 2010, 23:01:09 pm »
Ами да Марли и аз така мисля ,защото и януари месец имах положителен тест и пак ми дойде,хем си беше много положителен.Незнам но това е ,че док не ми изписа никакви хапове само каза ,че ако стане 3-ти път ще се наложи генетични изследвания.Дано не се налагат ,де ама..Благодаря ,че се интересуваш [/fon :bighug:t]

*
« Отговор #138 -: Май 02, 2010, 02:34:03 am »
Привет Мони,

Не се притеснявай за къснто Ову. Аз пих Кломид(Клостил) от 5-9 дена на цикъла, преди 2 месеца, и Ову настъпи чак на 23ти ден.. аз вече го бях отписала тотално..Нали уж Ову настъпва 5-10 дена след последното хапче (така пише на опаковката на Кломид-а)
Желая ти успех този месец  :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #139 -: Май 02, 2010, 10:50:50 am »
Благодаря, аз наистина съм го отписала тоя месец :?