0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: графиката на moniks_s
« Отговор #60 -: Март 11, 2010, 13:55:55 pm »
Суперррр много се радвам за хубавата новина - тихичко честито
Стискам мноооого палци всичко да е наред и да спре това кървене, на бебо вече му е харесало вътре, така че спокойно няма къде да ходи ще си стои на топличко и след по-малко от 9 месеца вече ще се гушкате  :bighug: :bighug: :bighug:
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #61 -: Март 11, 2010, 14:05:45 pm »
Душко, не зная какво да ти кажа. Тихичко ще се моля всичко да е ОК и моля те като се върнеш веднага да пишеш.
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Нямам нет и затова не пиша.Накратко-бременна съм
Направо ми изпълни душичката.
*
« Отговор #62 -: Март 11, 2010, 15:35:40 pm »
Мони, Честито и от мен!
Много спокойствие и повечко почивка!  :crossfingers: :crossfingers:
 :bighug:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #63 -: Март 11, 2010, 18:11:41 pm »
Мони така се радвам! Повечко почивка и всичко ще се нареди  :bighug: :bighug: :bighug: Целувки от мен!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #64 -: Март 11, 2010, 19:37:15 pm »
Честито и от мен,Мони.Пази се много и почивай,всичко ще е наред.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #65 -: Март 11, 2010, 20:33:26 pm »
Честито и от мен и дано всичко да се нареди както трябва!
  <br />
*
« Отговор #66 -: Март 12, 2010, 06:13:59 am »
Моникс, много тихчко честито и от мен..Надявам се всичко да е наред и това да е само леко зацапване и нищо повече..Прегръдки и ни дръж в течение. :bighug:

« Отговор #67 -: Март 12, 2010, 10:23:54 am »
Мончи, много се радвам  :cheerleader:!!! Тихичко честито и от мен!!! Почивай си повече, ей...!!!  :hug2:

*
« Отговор #68 -: Март 12, 2010, 10:48:48 am »
Мони честито ,.дано всичко бързо се оправи .Сега си почиваи и само спокойствие . :bighug:
*
« Отговор #69 -: Март 12, 2010, 11:32:25 am »
 :D Мони тихичко честито и от мен !
Всичко ще е наред - имаш десетки стиснати палци от нас . :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #70 -: Март 12, 2010, 15:22:36 pm »
 :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #71 -: Март 16, 2010, 08:36:51 am »
Мони, как си? Как върви при теб? Няма никакви новини от теб, а толкова момичета все още стискат палци. Доно всичко е наред. Прегръдки!!!
*
« Отговор #72 -: Март 16, 2010, 10:05:40 am »
Лелее момчета много ви благодаря за стиснатите палчета!Не пишех заради нета...Най-после кървенето спря/5 дни кървене/,точицата е още при нас слава Богу,и  даже я видях.Обезпокои ме  док.,той каза че не гарантирал за износване на бремеността,защото януари  съм имала сп.аборт :cry:Но аз вярвам ,че щом след 5 дневно кървене си стои при мен този път ще е наред всичко.На 22.03 съм пак на преглед и той каза,че тази седмица щяла да ми бъде решаваща.

*
« Отговор #73 -: Март 16, 2010, 10:55:47 am »
Ами знами продължаваме да стискаме палци и силно се надявам всичко да е наред, тия доктори само плашат, вмест ода те успокои в това състояние,в което си той ... Ама ние сме по-силни от него и ще продължаваме да вярваме, че всичко ще се оправи и тази точица ще стане едно хубаво и здраво бебе след има , няма9 месеца  :D
*
« Отговор #74 -: Март 16, 2010, 12:25:22 pm »
Така е Женка!Аз дори през ноща се събудих и думите му като по филмите ми отекваха в главата... osi_16ама какво да ги правиш......Той Миков работи и в Сф.във 2-ра градска ,хвалят го,снаха ми  е доволна от него, то и аз засега съм доволна,но може токъв да му е подхода...да не дава големи надежди.....Уффф без да искам съм ви нарекла момчета в горния си пост.. :sorry:

« Отговор #75 -: Март 16, 2010, 13:09:58 pm »
Нищо де, ние си знаем, че сме момичета  :balk_602:!!! Както вече казах, Мончи, стискаме палци и съм сигурна, че всичко ще е наред с бебо!!! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :crossfingers:

« Отговор #76 -: Март 16, 2010, 14:13:40 pm »
Много  целувки на теб и малката точица. Направо много се радвам за вас и се надявам всичко да приклучи успешно. Само си почивай повече.
Незнам ти как реагира при тая новина, но аз направо подскачам от радост. И пак-ЧЕСТИТО И УСПЕШЕН КРАЙ!!!!!!!
 :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #77 -: Март 16, 2010, 16:41:02 pm »
Ами как Галче,не мога да се зарадвам на новината от тези проблеми...

*
« Отговор #78 -: Март 16, 2010, 16:49:07 pm »
Мони, добре дошла в нета :)

Дръж здраво точицата, мислим те и чакаме на 22-ри хубави новини :crossfingers: yahoo_17 preggo

А то е ясно, че ние всички тук сме мъжки момичета  :lol:
*
« Отговор #79 -: Март 16, 2010, 21:55:54 pm »
Монка ,браво за това ,че е спряло кървенето .Продължаваме със стиснатите палчета .Успех мила и за по нататък с добри новини .