Jenny was my best friend. Went away one summer. Came back with a secret She just couldn't keep. A child inside her, Was just too much for her So she cried herself to sleep.
And she made a decision Some find hard to accept. To young to know that one day She might live to regret.
But I would die for that. Just to have one chance To hold in my hands All that she had. I would die for that.
I've been given so much, A husband that I love. So why do I feel incomplete? With every test and checkup We're told not to give up. He wonders if it's him. And I wonder if it's me.
All I want is a family, Like everyone else I see. And I won't understand it If it's not meant to be.
Cause I would die for that. Just to have one chance To hold in my hands All that they have. I would die for that.
And I want to know what it's like To bring a dream to life. For that kind of love, What I'd give up! I would die for that.
Sometimes it's hard to conceive, With all that I've got, And all I've achieved, What I want most Before my time is gone, Is to hear the words "I love you, Mom."
I would die for that. Just to have once chance To hold in my hands What so many have I would die for that.
And I want to know what it's like To bring a dream to life. How I would love What some give up. I would die ... I would die for that.
| Джени бе моята най-добра приятелка. Тя отпътува надалеч едно лято и се завърна с тайна, която не можеше да скрие. Дете, растящо в нея - просто й идваше твърде много и тя заспиваше плачейки.
И тя взе своето решение, което някои трудно ще приемат, твърде млада, за да знае, че един ден би могла да съжалява за това.
А аз бих умряла за това. Просто да имам едничък шанс. Да държа в ръцете си всичко, което тя има Бих умряла за това.
Толкова много съм получила със съпруга си, когото обичам. Защо така се чувствам несъвършена? След всеки тест и преглед ние си казваме, че няма да се предадем. Той се чуди дали е той, И аз се чудя дали съм аз.
Всичко, което искам е семейство като на всички останали около мен. И няма да го разбера, ако не ми е предопределено.
Защото бих умряла за това! Просто да имам едничък шанс - да държа в ръцете си всичко, което те имат. Бих умряла за това.
Бих искала да усетя какво е да дадеш живот на една мечта. От какво трябва да се откажа за да изпитам тази любов. Бих умряла за това.
Понякога е трудно да се забременее... Въпреки всичко, което имам и всичко, което съм постигнала, това, което най-много искам преди да дойде краят на дните ми, е да чуя думичките: „Обичам те, Мамо”
Бих умряла за това! Просто да имам едничък шанс - да държа в ръцете си това, което толкова много хора имат. Бих умряла за това.
Бих искала да усетя какво е да дадеш жвот на една мечта. Колко много бих обичала това, от което други се отказват ... Бих умряла ... Бих умряла за това.
|