както го описваш, може и да има при вас алергична компонента. като върна втория път Фризопепа - обривите изчезнаха ли отново?
Вече 7 дена, откакто пак сме на Фризопеп (преди това беше 14 на НАН ХА, по препоръка на д-р Бърди), но обривите не намаляват, не се и увеличават.
Това, което ме навежда на мисълта, че не е АБКМ е - защо напр. 20 дена е на Фризопеп и обривите не намаляват, или пък - 15 дена яде НАН ХА и чак тогава се изрива!?!? Нали все пак ако е алергия, и при положение, че не яде нищо друго, реакциите би трябвало да се появят 1-2 дена след смяна на млякото!??! Един голям човек, като има контакт с нещо, към което е алергичен, се проявява веднага, а колко е голям бебешкия организъм, за да има закъснение от 15-30 дена!?!? Иначе слуз и запек не е имал никога, просто се изхожда на 2 дена, в тъмно зелено. И много повръща, което може би няма общо, защото го прави от всички млека.
Ще проуча дали мога да изпратя серум в Гърция за изследане.
Мойте и двамата юнаци са се натръшкали с по 40 градуса, кърваво червени гърла и антибиотици вече. Да му се не знаят и вирусите, и градината...
Вени, съжалявам да чуя, че сте болни. Дано по-бързо се оправите.
И аз разсъждавам като теб - не мога да приема, че е от млякото. Ето тази сутрин е с нови и големи обриви по гърдите и корема. И суха кожа като лишеи по ръцете.
Ще ти звънна по-късно, че стана много дълго, за което се извинявам.
Jam, именно Бърди ми каза, че не трябва да се отлага ваксинация, заради обриви, аз затова и бях категорична при джи пи-то.