Извинявам се, че пускам втори пост и че малко или много ще ви натоваря с проблеми, но след поредния спазъм на белия дроб който получи Стефан в петък, в събота се сдобихме с инхалатор... и сега имам няколко въпроса по използването му. Прочетох упътването и в събота вечер въпреки усещането, че все едно ще пускам атомен реактор, а не инхалатор го изпробвах с физиологичен разтвор. В последствие из интернет прочетох, че не трябвало ампулите да са стъклени, а на мен такива ми дадоха като купувах инхалатора... Вие какви ампули използвате? С какво го дезинфекцирате това чудо? Ако искам да направя инхалация с физиологичен разтвор и на двете деца, мога ли да измия само маската, преди да я сложа на второто дете или трябва и инхалатора да мия? На Стефан му изписаха Вентолин, но не можах да се престраша да го изпробвам, още повече че личната е дала някаква дозировка на капки, а четох листовката и там пише други неща, освен това пише да не попада в очите, ама тая маска не прилепва плътно, а и той се върти и реве, та не знам дали изобщо ще мога да му правя инхалация с това лекарство. Ох, стана много дълго, благодаря предварително, на който го е изчел и ще ми отговори...