Бях решила да не пиша повече в този форум. Но истината е, че реших да публикувам този постинг с надеждата, че може да помогне поне на една двойка, която е отчаяна и в безизходица.
На 02.03.2010. година, след 5 годишна борба, ние преборихме стерилитета. Роди се нашият прекрасен син благодарение на братята Прапас от клиника Якентро-Солун. Това беше 2-ри опит инвитро в тази клиника. Няма да навлизам в подробности, но първият опит беше неуспешен изцяло по моя вина.
Искам да отбележа, че тук, в БГ, имам 3 неуспешни опита при д-р Стаменов, изцяло объркана диагноза по нашия случай и неправилен подход на стимулация. Като цяло ще кажа, че той експериментираше с мен. Резултат – разбита психика и загубено време. Знам, че той е помогнал на много семейства, включително и на мои приятелки. Затова ще спестя коментарите си по негов адрес.
Факт е, че забременях в Якентро с близнаци, след това единият отпадна, факт е, че ембриологията им е на светлинни години от нашата, факт е, че там никой нищо не ми обещаваше. Беше ми омръзнало да слушам приказки от рода на – „ До края на юни ще си бременна” /стартирайки поредния опит/ или „тя е любимата ми пациентка”.
Искам да благодаря на Ocean, която ми даде сили, надежда и много информация за клиника Якентро в Солун.