0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кога се улавя пулса?????????
« Отговор #60 -: Май 19, 2006, 12:27:31 pm »
Аз ходих ама ми казаха ,че мога само да чакам и щом нищо не се вижда ня ехографа нищо не можело да се направи.Ама днес ще отида при личната лекарка да ми даде болничен а утре пак при същата лекарка да види какво става и да ми направят този ЧХГ.Дано да не е станало най-лошото.Защото всеки лекар ми вика да чакам и какво да чакам аз не мога да седа просто така.Не мога да се примиря и да си загубя бебето,ако има такова изобщо.Благодаря на всички,които ми отговориха.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #61 -: Май 19, 2006, 13:50:45 pm »
Dinakl,
според мен, няма какво да чакаш да те гледа личната ти лекарка, просто върви при добър специалист - гинеколог (виж от началната страница на Зачатие - координати за контакти), пусни си кръвен тест за ЧХГ в някоя лаборатория, защото положението е сериозно.
Успех
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #62 -: Май 19, 2006, 14:00:40 pm »
Е, какво ще те гледа личната???
Абе наистина, дано не е сериозно, но отиди при някой специалист, а не при личната.
Най-малкото трябва да лежиш и нали щеше днес да пуснеш ЧХГ-то????? :roll:
Ти си знаеш, успех!
« Отговор #63 -: Май 19, 2006, 16:51:24 pm »
Аз бих искала да отида при специалист,но съм от Бургас незнам дали ви казах и тука честно да ви кажа незнам каде да ида и какво да направя.Аз досега съм ходила да ме лекуват само тази дето ходих при нея и при един лекар,който ме оперира.Ходих при един случаен дето ми го препоръча една приателка в понеделник ходих,ама хич го няма.Направо съм разочарована от лекари,никой не обръща внимание на това,че кървя.Не виждат бебе с вагиналния ехограф значи няма такова.Това е мнението им,независимо,че тестовете са "+".Аз вече незнам каде да ида знам,че не е нормално това и ще вида каде да отида на кой лекар.Всеки ми дава различни савети и препоръки от мойте роднини,и аз незнам кой да слушам.За кръвен тест аз от форума научих.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #64 -: Май 19, 2006, 16:57:24 pm »
Динакл,

това което пишеш е несериозно или лекарите на които попадаш са такива. Защото, дано не съм права, но при положение, че имаш + тестове, а плоден сак в матката не се вижда на УЗИ, възможно е да е в тръбата. Това е много опасно и последиците може да са сериозни, ако не се вземат мерки на време. Така че, тичай в лаборатория и искай да ти вземат кръв за изследване на ЧХГ, с резултата, ако и той покаже наличие на бременност - беж при специалист - тук, може да прочетеш в подфорум Адреси на клиники, лаборатории... за препоръчани гинеколози в Бургас, а и искрено се надявам някое от момичетата бургазлийки от форума да се включи и да те насочи към добър лекар. Ако трябва им пиши и помоли за съвет и препоръка на лекар и на лични съобщения.Но в никакъв случай не се моткай. Дано всичко се окаже напразни тревоги. Ще чакаме да пишеш какво е положението
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
« Отговор #65 -: Май 19, 2006, 17:10:16 pm »

Дина,аз също съм от Бургас,тичай при д-р Ангелов/ в Света София/-0898 236 352 или д-р Дорийска-0888 90 87 06.Аз лично съм доволна и от двамата.Обясни им по тел и ще те посъветват най-компетентно.Пиши за резултата.

П.П. Да знаех по-рано ,че си от Бургас :balk_80:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #66 -: Май 19, 2006, 19:40:35 pm »
Мила dinakl
 не губи време!!!послушай момичета те са абсолютно прави!!!!Отиди при добър специалист и си пусни ЧХГ!!!!!Стискам палци всичко да е наред!Пиши как се развиват нещата! :lol:
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #67 -: Май 19, 2006, 21:07:24 pm »
Цитат на: dinakl
Аз бих искала да отида при специалист,но съм от Бургас незнам дали ви казах и тука честно да ви кажа незнам каде да ида и какво да направя.Аз досега съм ходила да ме лекуват само тази дето ходих при нея и при един лекар,който ме оперира.Ходих при един случаен дето ми го препоръча една приателка в понеделник ходих,ама хич го няма.Направо съм разочарована от лекари,никой не обръща внимание на това,че кървя.Не виждат бебе с вагиналния ехограф значи няма такова.Това е мнението им,независимо,че тестовете са "+".Аз вече незнам каде да ида знам,че не е нормално това и ще вида каде да отида на кой лекар.Всеки ми дава различни савети и препоръки от мойте роднини,и аз незнам кой да слушам.За кръвен тест аз от форума научих.

Извинявай, че ще съм малко груба, но това е несериозно и според мен.
Още вчера ти казахме и в двете теми, че трябва да лежиш най-малкото и да направиш ЧХГ задължително!Защо не го направи веднага като ти обяснихме за какво става въпрос??? :roll: С него се изключва извънматочна, а това е доста страшно.
И днес мацките ти обясниха хубаво и ти пак се чудиш.Оправдаваш се два дни вече.
Ние го направихме го за твое добро, обаче ти си решаваш все пак.
И аз незнаех, но си скъсах д-то да намеря свестен лекар, за да ми даде компетентно мнение.Е, може би, защото аз се напатих много от некадърни лекари и "компетентни" мнения.
Както и да е.Дано всичко свърши добре, но определено трябва да покажеш повече активност.Успех!
« Отговор #68 -: Май 20, 2006, 23:33:50 pm »
DINAKL, не искам да те плаша, но твоите признаци са същите като моите с извънматочните ми бременности. Моят съвет е, че трябва да постъпиш веднага в болница. Дано да не се окажа права. А кървенето ти тъмно ли е или нормално?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #69 -: Май 21, 2006, 06:41:15 am »
като чета историята на dinakl, за пореден път се убеждавам, че Бургас може да е всичко друго, но не и място, където една жена да отиде на гинеколог!

ужас и потрес... лошото е, че момичето съвсем правомерно си вярва на лекарите и действа според техните указания... :(
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #70 -: Май 21, 2006, 11:03:44 am »
Според мене момичето е доста безотговорно.Чак толкова да сме зле от към акушер - гинеколози ще ме извинява, че няма специалисти по стерилитет няма , но има доста кадърни гинеколози.Виждам , че са и препоръчват д-р Дорийска - добър специалист , но  от към апаратура е много зле , тя е все още с коремен видеозон , на който даже и снимка не може да се изкара , д-р Ангелов и при него съм ходила покрай моята бременост - това , което ми каза той и ме потресе беше " В града няма по - добър от мене по аборти хайде още утре сутринта идвай и да го махаме това нещо от тебе :cry: " , че трбваше кюретаж да напрая - да ама така да ми го лепне , да не говорим , че ми тупна диагноза "кухо яйце" , а нямаше нищо подобно :evil: а и се държа доста вулгарно. За мене най-добър специалист в Бургас си остава д-р Калчева , има най-добрата апаратура .Ако се интересуваш от координати пиши ще ти ги дам.
*

Anonymous

« Отговор #71 -: Май 21, 2006, 15:22:28 pm »
Момичето не е безотговорно,но лекарите в Бургас -да!А и да направи кръвен тест,да не мислите,че ще се стреснат.Аз три направих и специалиста по стерилитет в  бургас ми каза,че не им вярва,защото лабораториите били като любовниците-неверни!Да отива при Калчева,тя е добра!
*

Anonymous

« Отговор #72 -: Май 21, 2006, 15:45:45 pm »
Пак съм аз!Дориййска в случая е също добър вариант,сетих се ,че завежда спешното отделение и най-добре ще подходи.Обади и се и и обясни всичко,може да ти каже да отидеш в отделението.Май при тях практиката е лежане и инжекции.
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #73 -: Май 21, 2006, 17:34:04 pm »
Цитат
Според мене момичето е доста безотговорно.Чак толкова да сме зле от към акушер - гинеколози ще ме извинява, че няма специалисти по стерилитет няма , но има доста кадърни гинеколози.

За каква безотговорност говорим Тигра, аз такава не видях. Не може един човек всичко да знае и да действа адекватно винаги. Затова отива на лекар, той да го стори. Лекаря трябва да знае, не ние да го учим и да му казваме какви да ги свърши. :(
На мен ми омръзна да се ровя за всичко, да трябва да знам всичко.
И да видя лекар който ще даде всичко от себе си да ми помогне, пак ще има недоверие, точно заради няколко мърлъовци дето ги мързи една свестна рецепта да напишат, камо ли нормално да те прегледат.
Как може да сбъркаш гнойна ангина със заушка и натравяне с шарка.
Аман , писна ми всичко да знам и да действам адекватно. То за какво плащам осигуровки и ходя на лекар. Ми да си ги спестя и да се лекувам сама, да не съм безотговорна. :(
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #74 -: Май 21, 2006, 19:00:23 pm »
Лидия , безотговорно е защото положението и не е никак розово , а тя на друг лекар не е отишла , винаги може да попита за добър специалист и момичетата от Бургас ще и препоръчаме, а ако трябва и до Варна да отиде.
И на мене ми е омръзнало да се ровя за всичко , ама ако искаш да не експериментират с живота и здравето ти трябва да четеш и да се ровиш за съжаление :evil:   Малко ли са момичетата , на които им правят стимулация без направена спермограма и цветна снимка на тръбите и още един куп примери мога да дам, ама така стоят нещата в нашата любима страна за съжаление :(
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #75 -: Май 21, 2006, 19:22:32 pm »
Дали е безотговорна или не, няма да споря, тя си знае. Аз мисля че по скоро е адски объркана и уплашена и се чуди на къде да хване.
А защо да се оправдава? На кой- на мен? На вас? Живота си е неин, тя го живее и тя решава как.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

Anonymous

« Отговор #76 -: Май 21, 2006, 19:30:16 pm »
То,момичето,сигурно вече се е ориентирало,защото не се обажда.Но какво е положението с добрите гинеколози в Б-с.Когато ми беше най-необходима помощ-Калчева цяла седмица не беше в града.Друг пък не беше на смяна,пред вратата на третия-стълпотворение от бременни-грехота да ги прередиш без час.От останалите-вместо помощ можеш да чуеш клюки и помия за първите-коя на колко брака била и откъде и били парите за кабинета.И никаква помощ-като си ходила преди при друг-сега му мисли.За кръвен тест се правят ,че не са чували,ако е извънматочна-трябва да чакаш да те заболи силно корема,иначе не се улавя в ранния месец.И ти-кървяща и без сили се мъкнеш насам-натам с надежда да ти обърнат внимание,но не.И как в такъв момент да тръгнеш към Варна,а и човек не може да бъде подготвен за всичко.Дано аз и Дина да сме с лош късмет и да не е валидно за всички лекари в Б-с,защото все пак не съм обиколила всички,но нещата странно се повтарят.Дина,стискам ти палци!Дано при теб всичко се оправи!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #77 -: Май 22, 2006, 00:09:40 am »
Здравейте момичета.Не мисля че момичето е безодговорно а по скоро не е много наясно с нещата!дано да извади късмет и всичко да е наред!!!! :lol:
« Отговор #78 -: Май 23, 2006, 12:09:25 pm »
Здравейте на всички аз сум dinakl,между другото днес излизам от болницата.Искам да да кажа на всички,че им благодаря за мнението и за подкрепата най-вече,защото е много лесно отстрани да се дават мнения,но да подкрепиш някого когото дори не познаваш е благородбно.Аз не мисля,че съм безотговорна,защото още в петък отидох на лекар и постъпих в болница.За съжаление загубих бебето и слава богу не беше извънматочна бременност.Първо ми бяха поставили такава диагноза.Е аз не съм се отчаяла,макр че се чувствам зле,защото наистина исках това бебе.
« Отговор #79 -: Май 23, 2006, 12:17:02 pm »
Здравей tigra пиша специално за теб и ти благодаря за мнението,макар че не го приемам и не мисля че съм действала неадекватно или безотговорно.Ходих на 3 пъти на лекар при д-р Скочева в Света София и това стана в рамките на една седмица,а в болницата ме преглеждаха поне 4-ма лекари.Аз съм доволна единствено от д-р Трепечов,завеждащ генекологично отделение в болницата в Бургас.А от д-р Ангелов изобщо не съм доволна и слава богу не ме преглежда той. В края на краищата диагнозата ми не е аборт или нещо подобно,а метропатия секундария,но ти знаеш по-добре от мен какво означава,защито явно си много компетентна.Благодаря много на всички момичета от форума.Когато имам време ще се включвам активно.Благодаря.