Обикновенно 7-9 г.с. е времето когато може да се види т.н ембрионално сърчице. Като в началото са едва доловими пулсации. Това е доста индивидуално. Сърцето започва да работи 5 г.с., но се вижда доста по-късно.
При мен това беше на 8 г.с. (по точно на 57 ден от ПМ.)
Зита , мисля че е рано за УЗ и пак се притесняваш излишно.
Спокойно, всичко бъде наред.
О, Денис. Толкова ще бъда щастлива ако итози път се окажеш права като предния
Наистина съм доста притеснена, но това е защото лекарят ми много ме шашна. Каза ми да отида след седмица, но започна да ме ''подготвя'' говорейки ми какво е Missed Abortion и кухо яйце. Аз вече съм доста запозната с това благодарение на вас
Доста ме учуди че ми говори за кухо яйце, след като предният път ми каза че вижда ембрион и то доста хубав?!
На последният преглед едва успя да го намери плода, но каза че плодният сак е ОК.
Дано наистина е било твърде рано, но аз не ходя при него пожелание, в смисъл той ми казва ела еди кога си и аз отивам. По принцип се води за добър лекар. Той ми прави фоликулометрията и улучи момента да бием Прегнил и да стигна до тези ми терзания. Узи-то му е триизмерено и доста добро като апаратура......
Наистина се надявам да сме избързали с Узи-то и всичките ми терзания да са били напразни!
Благодаря за подробните обяснения!
Поздрави